Valkas novadā notiks sacensības distanču slēpošanā

06.02.2011 plkst. 12.00 slēpošanas trasē Valkas pagasta teritorijā, netālu no ģenerāļa Pētera Radziņa dzimtajām mājām un piemiņas akmens sāksies Valkas novada sacensības distanču slēpošanā. Dalībnieku reģistrācija sacensību dienā būs no plkst.11.00 starta vietā.

Sacensību programmā – distanču slēpošana brīvā stilā. Ar sacensību nolikumu var iepazīties http://valka.lv/wp-content/uploads/2011/01/nolikums.pdf. Sacensības organizē un vada Valkas novada dome, sadarbībā ar uzaicinātiem tiesnešiem. Sacensības notiks, ja gaisa temperatūra nebūs zemāka par – 150 C.

Par sacensību dalībnieku var būt ikviens aktīvās atpūtas cienītājs. Viens dalībnieks var piedalīties vienā, savam vecumam atbilstošā grupā. Dalības maksa Ls 1,- (skolēniem), Ls 2,- (pieaugušajiem). Valkas novada iedzīvotājiem dalība sacensībās – bez maksas.

Uzvarētājus katrā grupā apbalvos ar diplomiem, medaļām un balvām.

Lai nokļūtu sacensību vietā, ir jābrauc pa ceļu „Valka – Ērģeme” līdz autobusa pieturai „Roņi”, pie norādes „Ģenerāļa P.Radziņa piemiņas vieta” ir jāgriežas pa labi, pēc apmēram 100 m ir jāgriežas pa kreisi, un tad šķērsojot mājas pagalmu, esam pie slēpošanas trases.

Aicinām aktīvās atpūtas cienītājus un citus interesentus izmantot šo iespēju un doties baudīt skaisto dabu un ziemas priekus!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


Limbažu TIC
,


CelojumuBode.lv
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70773101sec.