airBaltic Ēnu dienā piedāvās tiešsaistes vakances

Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic piedalās Ēnu dienā 2011 un piedāvā iespēju sekot tādu profesionāļu kā pilota, stjuarta, inženiera, aviācijas tehniķa un citu darbinieku ikdienas darbam. airBaltic ir saņēmusi necerēti daudz skolēnu pieteikumus. Tā kā lidsabiedrība nevar uzņemt pilnīgi visus interesentus, airBaltic ir izveidojusi papildu vakances – iespēju “ēnot” airBaltic profesionāļus virtuāli jeb sekojot video tiešsaistē. airBaltic ir pirmā kompānija Ēnu dienas vēsturē, kas piedāvā tiešsaistes vakances neierobežotam interesentu skaitam.

airBaltic korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags: “Tas ir tik vienkārši – atverot airBaltic mājas lapu savā datorā vai mobilajā telefonā, jebkurš interesents varēs sekot līdzi mūsu profesionāļu darba gaitām.”

airBaltic ir jau saņēmusi vairāk nekā 700 skolēnu pieteikumus un pašlaik ir vispieprasītākais darba devējs Ēnu dienā 2011. Tā kā vakanču skaits ir ierobežots, airBaltic papildus ir izveidojusi tiešsaistes vakances, kuras “ēnot” varēs tūkstošiem jauno talantu no saviem datoriem vai mobilajiem telefoniem.

Baltijā plaši pazīstamais šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš izveidoja biznesa klases ēdienkarti no ekoloģiskiem produktiem, ir piekritis kļūt par pirmo profesionāli, kuru varēs “ēnot” tiešsaistē. Ēnu dienas laikā interesenti tiešsaistē varēs sekot līdzi arī inženieru, aviācijas tehniķu un citu airBaltic profesionāļu darbam.

Tiešsaistes vakanču video būs pieejami airBaltic mājas lapā http://www.airbaltic.com/, blogā un airBaltic sociālo mediju lapās, kā arī oficiālajā projekta mājas lapā http://www.enudiena.lv/.

Uz vakancēm potenciālās ēnas var pieteikties projekta mājas lapā www.enudiena.lv. Šogad aviokompānija izveidojusi arī īpašu „Zelta vakanci”. Lai uz to pieteiktos, pretendentiem jāsagatavo video vai videoprezentācija par airBaltic, jāievieto Youtube, jāpiesaka sava dalība [email protected] līdz 11.februārim un jāveicina, lai video noskatās iespējami daudz Youtube lietotāju. Vislabākā rezultāta ieguvējs varēs izvēlēties ēnot jebkuru no airBaltic piedāvātajām vakancēm un balvā saņems lidojumu divām personām uz jebkuru airBaltic tiešo lidojumu galamērķi Eiropā, Tuvajos Austrumos vai NVS valstīs.

Pērn airBaltic piedāvāja 6 ēnu vakances, uz kurām saņēma 274 pieteikumus, un airBaltic kļuva par vispieprasītāko darba devēju Ēnu dienā 2010.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73593903sec.