Melngalvju galerijā atklās glezniecības studijas «Ģertrūde» izstādi NR.1

No 21. jūnija izstāžu zālē „Melngalvju galerija” būs apskatāma glezniecības studijas Ģertrūde dalībnieku pirmā gan kopējā, gan katra atsevišķi izstāde. Īpašais notikums atspoguļojas arī izstādes nosaukumā NR.1, apliecinot ikviena sasniegto sūrā, bet pacilājošā darbā.

Glezniecības studija Ģertrūde darbojas no 2009. gada, tajā mākslinieka Ralfa Jansona vadībā gleznot mācās cilvēki, kuri izvēlējušies brīvo laiku veltīt savai pašizglītošanai un priekam. Studijas dalībniekus, dažādu profesiju pārstāvjus, vieno mīlestība uz krāsu valodu un vēlme šo valodu apgūt profesionāli. Ralfs Jansons, pieredzējis mākslas pedagogs un gleznotājs, savas galerijas „Ģertrūde” darbnīcā, netālu no Vecās Sv. Ģertrūdes baznīcas, iknedēļas studijas dalībniekus iedvesmo jauniem atklājumiem. Dalībnieki kopīgi dodas gleznot arī plenērā.

Kāpēc projekta nosaukums ir NR.1? Tā ir studijas dalībnieku PIRMĀ IZSTĀDE – ne tikai kopējā, bet arī katram atsevišķi – pirmā publiskā izstāde mūžā. Tādēļ tik svarīga, tik atbildīga, sastrādāta ilgās darba stundās.

Ralfs Jansons par izstādi saka: „Man ir prieks, ka katram izstādes dalībniekam ir savs rokraksts, kas ļauj lietot ļoti nozīmīgo vārdu AUTORS. Esmu lepns par saviem audzēkņiem, kuri velta savu enerģiju un domu tik grūtai nodarbei kā glezniecība. Esmu pārliecināts, ka šī izstāde būs mākslas baudījums arī apmeklētājiem.”

Izstāde NR.1 būs apskatāma līdz 24.jūlijam.

Melngalvju galerija (Melngalvju nams, Rātslaukums 7) ir atvērta apmeklētājiem otrdienās–svētdienās no 11.00 līdz 17.00 Slēgta 24. jūnijā un pasākumu laikā.

Izstādes apmeklējums Ls 2.00 (skolēniem, studentiem, pensionāriem – Ls 1.00)

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Biznesa augstskola Turība
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50229621sec.