Iesaisties Merrild labdalības akcijā un nosūti bezmaksas kartiņu

No 2011. gada 15. oktobra labdarības akcijas MĒS JŪS ATCERAMIES ietvaros ikvienam tiek dāvāta iespēja nosūtīt apmaksātu pastkarti kādam tuvam, sen nesatiktam, vecam cilvēkam, kurš ar savu dzīves pieredzi, padomu, mīlestību un atsaucību ir iedvesmojis un palīdzējis kļūt stiprākam. Pastkartes ir iespējams saņemt Merrild kafijas tirdzniecības vietās vai Latvijas Sarkanā Krusta nodaļās un Latvijas Pasta nodaļās Rīgā tirdzniecības centros Spice, Dole, Domina, Alfa un Origo.

Labdarības akcija „Mēs Jūs atceramies” norisinās no 2011. gada 3. oktobra līdz 1. decembrim. Akcijas iecere ir sniegt vecajiem un vientuļajiem cilvēkiem sirds siltumu un uzmanību. Labdarības akcija notiek jau trešo gadu. Šogad akcijas laikā, pateicoties Latvijas pasta atbalstam,  var nosūtīt pastkarti mums nozīmīgiem un tuviem cilvēkiem, kas iespējams tagad ir sasnieguši savu mūža nogali un varbūt ir palikuši vieni. Viņi vairs nav tik stipri un varoši kā agrāk, bet  mēs varam parādīt cik viņi tomēr ir nozīmīgi. Mēs varam pateikt viņiem PALDIES.

„Pastkarte vienmēr ir bijusi apliecinājums tam, ka kāds par mums domā. Vai tas ir suminājums dzimšanas dienā, vai sveiciens no mīļajiem ārzemēs, vai tradicionāls Ziemassvētku apsveikums – tas vienmēr sasildīs mūsu sirdi. Esmu pārliecināts, ka vecajiem cilvēkiem, tā nozīmē vairāk, un pastnieks veco ļaužu mājās ir vienmēr gaidīts viesis,” saka Latvijas Pasta valdes loceklis Andrejs Vīcups.

Lai nosūtītu pastkarti, ir  tikai nepieciešams Merrild kafijas tirdzniecības vietās vai Latvijas Sarkanā Krusta  un Latvijas Pasta nodaļās saņemtajās pastkartēs ierakstīt vecā cilvēka vārdu un uzvārdu, precīzu viņa pasta adresi un savu novēlējumu. Aizpildītās pastkartes var iemest jebkurā Latvijas Pasta pastkastē vai nodot pasta nodaļā. Tālāk Latvijas Pasts tās nogādās adresātam.

Savukārt mūsdienu tehnoloģiju cienītāji līdz 2011. gada 1. decembrim var pastkarti nosūtīt elektroniski, aizpildot to interneta vietnē www.merrildlabdariba.lv. Pastkartes adresāts arī šajā gadījumā saņems tradicionālo akcijas pastkarti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Tukuma TIC
,


Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs
,


1. Stāvs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4993sec.