Viesnīca Best Western Hotel Māra atzīmē 15 gadu jubileju

2011. gada 4. novembrī viesnīca Best Western Hotel Māra atzīmēs 15 gadu jubileju, turklāt tā veiksmīgi izturējusi ikgadējo Best Western kvalitātes novērtējumu.

„Viesnīcas vadīšana ir bijusi gluži kā brauciens pa amerikāņu kalniņiem. Viesnīcas 15 gadu pastāvēšanas laikā Rīga kā Latvijas galvaspilsēta ir kļuvusi daudz atpazīstamāka, kā arī strauji ir attīstījusies lidosta Rīga. Krīzes gadi nebija viegli nevienam no nozares uzņēmumiem, tādēļ Best Western Hotel Māra bija piesardzīga attiecībā uz uzņēmuma izmaksām, cenšoties uzturēt saprātīgu un atbildīgu cenu stratēģiju,” saka Pēteris Brauns, Best Western Hotel Māra ģenerāldirektors.

Best Western standartu novērtējuma ietvaros kvalificēts vērtētājs atzina viesnīcas tīrību un apsaimniekošanas kārtību, kā arī telpu atbilstību vispārējiem Best Western kvalitātes standartiem. Sagaidot gadadienu, visas 29 viesnīcas telpas – gan numuriņi, gan apspriežu telpas, ir atbilstoši izgreznotas.

Best Western standarts nozīmē bezmaksas interneta pieslēgumu, augstas kvalitātes gultas veļu, gludināšanas iespējas un citas ērtības, piemēram, zobu kopšanas komplekti un skūšanās piederumi, gadījumam, ja ceļotājam tie ir aizmirsušies. Papildus viesnīca piedāvā arī ērtu transportu no lidostas, kas ir ļoti atzīts bieži ceļojošo viesnīcas viesu vidū.

Viesnīca kopš tās atvēršanas ir pievienojusies Best Western starptautiskajai mārketinga un pārdošanas organizācijai, kurā ietilpst neatkarīgiem īpašniekiem piederošas un apsaimniekotas viesnīcas. Papildus citām priekšrocībām, Best Western viesnīcas ir saistītas ar nozīmīgākajiem globālās pārdošanas sistēmas kanāliem, kurus izmanto ceļojumu aģenti un regulāro viesu programma Best Western Rewards. Best Western viesiem ir iespēja krāt Best Western Rewards punktus vai jūdzes, jo Best Western sadarbojas ar vairāk nekā 18 lidsabiedrībām, ieskaitot reģionālo vienošanos ar Baltic Miles.

„Viesnīcas, kas ir uzticīgi un ilglaicīgi Best Western biedri, tiek ļoti augsti novērtētas, jo mēs esam iemācījušies, kā labi apsaimniekot īpašumu, savukārt mūsu klienti apgūst viesnīcu rezervēšanas iespējas. Pēdējie gadi viesnīcu biznesam ir bijuši smagi, tādēļ lepojamies ar sadarbību ar Best Western Hotel Māra, kā arī priecājamies par to, ka viņi pārstāv mūsu zīmolu Latvijā,” saka Maija Hijotileinena (Maija Hyötyläinen), Best Western mārketinga vadītāja viesnīcās Somijā, Baltijas valstīs un Polijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
Latvija 5 EUR
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39938593sec.