10 iemesli, kāpēc jāapmeklē "Riga Photo Show 2012"

1. Apskati jaunāko foto un video tehniku!

Tikai "Riga Photo Show" vienuviet varēsi apskatīt jaunāko fototehniku un videotehniku, ko piedāvās visā pasaulē pazīstami zīmoli. "Fujifilm" prezentēs jauno fotoaparātu "Fujifilm X-E1", "Sony" demonstrēs pilna kadra fotokameru "A99", kompaktā izmēra kameru "NEX", "Cyber-shot". "Epson" prezentēs jaunās "Ciss" sistēmas printerus, savukārt "Nikon" piedāvās izmēģināt "Nikon D600" un pārliecināties, cik viegli izmantot savu viedtālruni kā kameras tālvadības pulti. Apmeklētāji varēs izmēģināt arī pirmo "Android" kameru – "Nikon Coolpix S800c".


2. Iepērcies par īpaši izdevīgām cenām!

Tikai izstādē būs visplašākā fototehnikas un videotehnikas izvēle par vislabākajām cenām. Visu "Metz" un "Walimex" produkciju varēs iegādāties ar 10% atlaidi, "Linkstar" un "Bowens" produkciju – ar 20% atlaidi. "Benro" fotostatīviem un somām būs 15% atlaide.  Pat grāmatām par fotografēšanu un fotoalbumiem būs atlaides – no 30 līdz 50% procentiem! Savukārt galerija "Zazī" izstādes apmeklētājiem piedāvās 10% atlaidi fotomākslas darbu iegādei!


3. Smelies idejas un pieredzi no Kleina!

"Labāka fotoaparāta par telefonu līdz šim man nav bijis!" par lielu pārsteigumu visiem atklāj pieredzējušais un talantīgais fotogrāfs Valts Kleins. Lai arī jūs nojaušat sava telefona piedāvātās fotoiespējas, Kleins 10. novembrī plkst. 12:00 aicina uz semināru "Kā fotografēt ar iPhone?". Savukārt 11. novembrī pulksten 12:00 fotogrāfs vadīs semināru "Reklāmas fotogrāfija". "Nāciet, es dalīšos ar savu praktisko pieredzi," uzsver Kleins.


4. Izvēlies sev vispiemērotāko fotoskolu vai fotokursus!

Ja fotogrāfijas pasaulē nevēlies palikt tikai amatieris, tad izstādē obligāti apmeklē "FotoAkadēmijas", ISSP Skolas, Birutas Mageles Starptautiskās stilistu skolas ekspozīcijas, apskati to mācību programmas un izvēlies sev vispiemērotāko. "FotoAkadēmijas" stendā varēs iepazīties arī ar pasniedzējiem, iegūt atsauksmes par saviem darbiem, kā arī saņemt 10% atlaidi apmācībai!


5. Iemācies fotografēt savu bērnu!

Visi cenšas iemūžināt savus mazuļus jaukās bildēs, kuras albumos tiks aplūkotas vēl gadiem ilgi. Lai no tām starotu prieks un radoša izdoma, pazīstamais fotogrāfs Jānis Deinats 10. novembrī plkst. 14:00 uz savu semināru aicina tieši vecākus un vecvecākus.  Jānis Deinats sniegs ieteikumus un padomus, kā pašu spēkiem iegūt skaistas un izteiksmīgas bērnu fotogrāfijas. Arī fotogrāfs Rihards Saņikovs "Master Foto" stendā piedāvās lekciju par bērnu fotografēšanu.


6. Atrodi risinājumus savai pirmajai personālizstādei!

"Fotocentrs" ir sagatavojis īpašu piedāvājumu tavai pirmajai personālizstādei!

Apmeklē "Fotocentrs" ekspozīciju izstādē, smelies idejas un risinājumus izstāžu iekārtošanā un realizācijā. "Fotocentrs" piedāvās augstvērtīgu attēlu izgatavošanu, noformēšanu, attēlus zem akrila, kanvas un daudz ko citu. Arī galerija "Zazī" interesentus informēs par savu darbu izstādīšanas un pārdošanas iespējām.


7. Iemācies radoši fotografēt ar zibspuldzi!

Strobisms Latvijā un pasaulē jeb kā iemācīties radoši fotografēt ar zibspuldzi – to varēs uzzināt "Master Foto" ekspozīcijā, kur savā praktiskajā pieredzē un profesionālajos knifos dalīsies strobistu plenēra Ainažos organizatori un vadītāji – Gatis Vanags un Ojārs Jansons. "Atliek tikai noņemt zibspuldzi no kameras (off-camera), un uzreiz paveras pilnīgi cita pasaule. Strobisms ir patiesa brīvība izmantot savu zibspuldzi vienmēr un visur. Ierobežojums ir tikai jūsu fantāzija," uzsver Gatis un Ojārs. "Master Foto" stendā varēs izmēģināt arī jaunāko "Metz 52 AF-1" zibspuldzi ar skārienjutīgu ekrānu.


8. Noskaidro, kā fotografēt ar mēli!

Kā "savaldīt" tehniku, vadot to ar mēli 4 km augstumā? – uz šo jautājumu praktisku atbildi radīsi, ja 9. novembrī pulksten 14:00 apmeklēsi  izpletņlēcēja, fotogrāfa Kaspara Sproģa  vadīto semināru "Fotogrāfija brīvajā kritienā!". Ieeja seminārā ir bez maksas! Vēl klātienē ar Kasparu varēs tikties  "Sony" stendā, kur izpletņlēcējs ar interesentiem dalīsies par fotografēšanas niansēm ekstrēmos apstākļos.


9. Satiec Baltijas labāko portretu fotogrāfu!

Jāni Saliņu varēsi ne tikai satikt, bet arī visas trīs izstādes dienas pulksten 16:00 "Nikon" stendā apmeklēt viņa vadīto semināru "Preses fotogrāfa ikdiena: perfekts uzstādījums? Perfekts modelis? Aizmirstiet!". Fotogrāfs dalīsies ar savā divpadsmit gadus ilgajā preses fotogrāfa pieredzē gūtajām mācībām – fotogrāfa vadlīnijas labas bildes iegūšanai, strādājot laika trūkumā, ar neprofesionāliem modeļiem, slavenām personālijām. Tāpat Jānis atklās veiksmes atslēgu, kas palīdzēja uzvarēt 2012. gada portreta fotogrāfiju konkursā.


10. Izbaudi meikapu, plastisko grimu un pat ķermeņa apgleznošanu!

Kāda kosmētika ir vispiemērotākā fotografēšanai? Kā to labāk uzklāt? Kā atbilstoši meikapam izveidot matu sakārtojumu? – uz šiem un vēl daudziem citiem jautājumiem izstādē atbildes sniegs organizācijas "ArtCamp" meistari. Izstādes apmeklētāji varēs izbaudīt meikapu, plastisko grimu, ķermeņa apgleznošanu un pat pārtapt par briesmoņiem, vilkačiem un vampīriem. "ArtCamp" piedāvās arī ievainojumu un citu ādas vizuālo izmaiņu veidošanu.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.rigaphotoshow.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Riga Islande Hotel
,


1. Stāvs
,


Riga Islande Hotel boulinga centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43223095sec.