Ziemassvētku rosība notiks «Rūķupē» Ziemupes jūrmalā

Rūķupe Ziemupē ir vieta un laiks, kur notiek brīnumi, tiek vairots labais un gaišais, kur ne tikai saņemt, bet arī dot. Šogad 20. un 21. decembrī Ziemupes jūrmalā (Ziemupes jūrmalas stāvlaukums, Pāvilostas novads) atdzīvosies ''Rūķupes'' ciematiņš. Lieliem un maziem būs iespēja satikt Ziemassvētku vecīti, nosūtīt Ziemassvētku apsveikumu, darboties meistarotavās un radīt...

20. decembrī plkst. 13:00 - Ziemassvētki Rūķupē ar Ziemassvētku vecīti.

Plānā – radošās darbnīcas, Lielisko Darbu grāmatas veidošana, Pūķspārna ziemas skola 11 gadīgā Valtera Vītola vadībā. Īpašie viesi Priekules novada Bunkas bērnu deju kolektīvs ''Sienāzīši''.

20. decembrī plkst. 17:00 – Sajūtu tekstūra jeb savādāki Ziemassvētki. Iespēja apstādināt laiku, ieklausīties, ieskatīties un vienkārši baudīt. Ideja panākt vietas un laika saplūšanu caur tumsu un gaismu, dzīvo uguni un skaņu. Atmodināt maņas pēc iespējas dziļakā līmenī, to panākt ar dzīvās uguns un dabīgu, bez elektrības izmantojamu skaņu efektu palīdzību. Cirka ''Beztemata'' uguns šovs. Egļu pirts dullajiem.

21. decembrī plkst. 13:00 – Ziemassvētki Rūķupē ar Ziemassvētku vecīti. Plānā – radošās darbnīcas, Lielisko Darbu grāmatas veidošana, Pūķspārna ziemas skola, īpašie viesi Latvijas kinoloģiskā kluba AKO pārstāvji un četrkājainie draugi ar paraugdemonstrējumiem.

Ieejas maksa 2 EUR no cilvēka vai kopā 5 EUR no mašīnas, ja brauc bariņā. Plus 3 EUR, ja vēlies saldu dāvanu no Ziemassvētku vecīša, to iepriekš piesaki līdz š.g. 14. decembrim pa t. 29400470 vai rakstot [email protected].

50 centi no katras ieejas maksas tiks ziedoti fondam ''Ziedot'' ar mērķi ''Palīdzība Lindai Silai''.

Tāpat apmeklētājiem ir iespēja sagatavot un Rūķupes komandcentrā atstāt dāvaniņas un apsveikumus Kurzemes reģiona maznodrošinātajām ģimenēm akcijas ''Piepildīsim Lielo dāvanu maisu'' ietvaros.

Sīkāka informācija www.ziemupe.ciemos.lv

Mūsu draugi: biedrība ''Ziemupīte'', SIA ''Karameļu darbnīca'', Mākslas Pasāža ''RADI'', veikals ''Otrā Elpa. Pludmale''.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69414997sec.