Baltijas Apdrošināšanas Nams: apdrošināšanas tirgū jau 15 gadus

Baltijas Apdrošināšanas Nams nesen atzīmēja vērā ņemamu notikumu − apdrošināšanas sabiedrības jubileju. No sirds pateicamies saviem uzticamajiem klientiem, sadarbības partneriem un brokeriem par veiksmīgo sadarbību piecpadsmit gadu garumā. Mēs novērtējam Jūsu uzticību, kas katru gadu atspoguļojas sabiedrības stabilajā izaugsmē, ieviestajās inovācijās un uzlabojumos.

Baltijas Apdrošināšanas Namā ir pieejama apdrošināšana katrai dzīves situācijai. Ir iespējams pasargāt pret dažādiem dzīves riskiem īpašumu, transportlīdzekli, savu un savas ģimenes veselību, dodoties ceļojumā, tāpat, ja pēkšņi notiek kāds nelaimes gadījums – sadzīves trauma vai kaulu lūzums. Arī juridiskajām personām tiek piedāvāts pilns risku klāsts – ēkas, ražotnes, pamatlīdzekļu, darbinieku veselības, uzņēmuma autoparka, tai skaitā kuģu, kravu, galvojumu un uzņēmējdarbības pārtraukšanas risku apdrošināšana. Katra uzņēmuma biznesa vajadzībām tiek piedāvāti paši piemērotākie apdrošināšanas risinājumi.

Baltijas Apdrošināšanas Nama valdes priekšsēdētājs Aleksejs Pečerica saka: "Esam gandarīti par sasniegto. Tirgus daļas pieaugums ir vērojams katru gadu, un tas tiek sasniegts ar cītīgu darbu. Paldies manai komandai. Šobrīd esam 130 darbinieki un klientu ērtībām mūsu klientu apkalpošanas centri atrodas Liepājā, Kuldīgā, Ogrē, Daugavpilī, Rēzeknē, Valmierā, Cēsīs un Valkā. Tāpat turpinām katru gadu veikt plānotus uzlabojumus produktos, kā arī, lai paātrinātu un vienkāršotu polišu izdošanu un pieteikto atlīdzību lietu regulēšanas procesu."

Pērn Baltijas Apdrošināšanas Nama tirgus daļa ir palielinājusies līdz 5%. Savukārt šī gada pirmajos četros mēnešos vērojama ļoti stabila izaugsme. Parakstīto prēmiju apjoms ir pieaudzis par 26%, kamēr apdrošināšanas tirgus kopumā tikai par 6,5%. Tāpat liela uzmanība tiek veltīta pārapdrošinātāju partneru izvēlei, jo no to izvēles un finansiālās stabilitātes ir atkarīga sabiedrības spēja pildīt pret klientiem uzņemtās saistības. Baltijas Apdrošināšanas Nama galvenie pārapdrošināšanas partneri ir tikai ar augstiem Standard & Poor`s reitingiem − "AA+" un "AA".

Klienti apdrošināšanas produktus var ērti iegādāties mūsu birojos visā Latvijā, sabiedrības mājaslapā un pie mūsu sadarbības partneriem – Ceļu satiksmes drošības direkcijā (CSDD), Latvijas Naftā, pie auto dīleriem, apdrošināšanas brokeriem, aģentiem un starpniekiem. Nodrošinām godīgu, ātru un elastīgu atlīdzības izmaksas procesu. Esiet kopā ar mums, jo Baltijas Apdrošināšanas Nams sniedz Jums aizsardzību no neparedzētiem izdevumiem un stabilu drošību ik dienu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.450176sec.