VDK turpina slepenas aktivitātes Rīgā

Ir pagājuši jau vairāk kā 20 gadi kopš VDK (valsts drošības komiteja) nedarbojās Rīgā – taču nostāsti un atmiņas ir dzīvas. Gan vietējiem iedzīvotājiem, gan tūristiem ir iespēja  apmānīt VDK un izlauzties no nopratināšanas telpas.

Xroom.lv ir aizraujoša izlaušanās spēle, kuras laikā 2-4 cilvēku komandu ieslēdz istabā un, meklējot apslēptās atslēgas, pavedienus un norādes, jācenšas tikt ārā ierobežotā laika posmā - 60 minūtēs.

Xroom.lv izlaušanās spēle sagādās neaizmirstamus mirkļus visai ģimenei,  atzīmējot dzimšanas dienu, vecpuišu/vecmeitu ballīti,  korporatīvo pasākumu vai jebkuru citu brīdi, ko vēlaties pavadīt jautrā draugu kompānijā.

Pasaulē šāda veida realitātes izlaušanās spēles ir kļuvušas ļoti populāras, piemēram, Londonā to ir jau vairāki desmiti. Beidzot šī fantastiskā ideja ir atceļojusi arī uz Latviju! Spēles aizsākumi meklējami virtuālajā vidē, kad ļoti populāras kļuva šādas kvesta veida datorspēles. Pavisam dabiskā veidā radās ideja piedāvāt cilvēkiem to piedzīvot realitātē, šeit un tagad!  

Ideja par Xroom.lv izlaušanās spēli radās  diviem azartiskiem puišiem, kas vēlējās piedāvāt Rīgas iedzīvotājiem un viesiem aizraujošu veidu, kā pavadīt brīvo laiku. "Bijām līdzīgas spēles izmēģinājuši ceļojot. Tas ir fantastisks brīvā laika pavadīšanas veids, kas parāda gan Tavu spēju strādāt komandā, gan asina prātu. Domājām, kāpēc gan kaut ko tādu neatvērt arī Rīgā!" stāsta Emīls, viens no idejas autoriem.

Xroom.lv piedāvā četras aizraujošas un interesantas istabas.

HARIJS POTERS UN SLĒGTĀ ISTABA
Kāds no Harija nelabvēļiem viņu ir ieslēdzis slepenajā Cūkukārpas istabā, lai  viņš nepaspētu uz šodienas kalambola spēli.  Palīdziet Harijam izkļūt no šīs telpas, sekojot zīmēm, atminot kodus un atrisinot virkni uzdevumu. Taču pasteidzieties - pēc stundas sākas izšķirošā spēle, kurā Harijam noteikti ir jābūt, lai Grifindors spētu sakaut Slīdeni.  

VDK AIZTURĒŠANA
Rīga. 1980. gads. VDK nežēlīgi izrēķinās ar visiem, kas nav lojāli Padomju varai. Jūs esat aizturēti par pretvalstisku darbību un Jūs zināt, kas par to draud... Tomēr nopratināšanas laikā Jums paveras iespēja izbēgt. Vai Jūs to spēsiet izmantot?

Drīzumā: BANKAS LAUPĪŠANA
Kurš gan nav redzējis kādu no elpu aizraujoša sižeta filmām par bankas aplaupīšanu? Šoreiz šis "darbiņš" uzticēts tieši Jums. Ja spēsiet tikt galā ar bankas kodiem, seifiem, lāzeriem un citām drošības sistēmām, atalgojums solās būt kārdinošs.

Drīzumā: ŠERLOKS HOLMS UN KARALISKIE DĀRGUMI
No karalisko dārgumu glabātuves regulāri pazūd dārglietas. Ļaundaris(i) spēj iekļūt un izkļūt no glabātuves stundas laikā, neatstājot nekādas pēdas. Karaliene un tauera iemītnieki ir izmisumā. Tiek nolemts lūgt Šerloka Holmsa palīdzību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42245603sec.