Trešajā adventē Tukums aicina pēc smukuma

Beidzoties decembra otrajai nedēļai, iedegsim trešo svecīti adventes vainagā un Tukums aicina pavadīt svētkus viņu pilsētā. Aicina apmeklēt Lielo Ķemeru tīreli, Pastariņa muzeju, Durbes pili un Tukuma pilsētu, kur varēsiet baudīt aktīvu atpūtu dabā, klausīties koncertus, skatīties teātra izrādi, kā arī izgatavot ko skaistu no dabas materiāliem.

Katru decembra sestdienu un svētdienu, arī  2015. gada 12. un 13. decembrī no 10.00 - 16.00, katram interesentam ir dota iespēja piedalīties Pastariņa muzeja organizētajā Ziemas saulgriežu skoliņā. Šeit no dabas materiāliem tiks darināti eglīšu un telpu rotājumi, izgatavotas ķekatu maskas, ceptas un rotātas piparkūkas un darīti citi darbiņi. Gan lieli, gan mazi viesi tiek gaidīti izkustināt savas rociņas praktiskā darbā. Adrese: Pastariņa muzejs, "Bisenieki", Dzirciems, Tukuma novads.

Ja esat aktīva dzīvesveida piekritējs, sestdien, 2015. gada 12. decembrī no pulksten 11.00 aicina doties pēdējā šī gada pārgājienā ar purva kurpēm un atklāt Lielo Ķemeru tīreli no cita skatu punkta! Šī ir lieliska iespēja ne tikai izšūpināt purvu, bet arī iegūt jaunus draugus. Iepriekš noteikti piesakiet savu dalību sūtot e-pastu uz [email protected]. Adrese: Ķemeri, Ķemeru tīrelis.

Savukārt, sestdien pulksten 12.00, atpūtas kompleksā "Sveikuļi" Tumes pagastā norisināsies sacensības - Sveikuļu balva labirinta orientēšanās distancē. Iespēja piedalīties visiem orientēšanās sporta un aktīvas dzīves cienītājiem. Adrese: "Sveikuļi", Tumes pagasts, Tukuma novads.

Ja esat kora mūzikas cienītājs, tad sestdien, 2015. gada 12. decembrī pulksten 14.00 jums jādodas uz Tukuma luterāņu baznīcu, kur koncertu ar nosaukumu "Ziemassvētku vēsts" sniegs skolotāju koris "Vanema". Kora mākslinieciskais vadītājs - Tālivaldis Gulbis, kormeistars - Jānis Andžāns. Solo izpildīs Ritma Zāģere, Undīne Krievāne, Jānis Āboliņš. Adrese: Tukuma ev. lut. baznīcā, Brīvības laukums 1, Tukums.

Sestdienas vakara noskaņai, 2015. gada 12.decembrī pulksten 18.00, ir baudāms arī otrs kora mūzikas koncerts "Tumes korim 20" Tumes kultūras namā, ar kuru Tumes koris atzīmēs savu 20 gadu jubileju. Īpaši uz jubilejas koncertu mīļi aicināti kora bijušie dalībnieki. Adrese: Tumes kultūras nams, Tume, Tukuma novads.

Ja tomēr labāk vēlaties noskatīties teātra izrādi, tad sestdien, 2015. gada 12.decembrī pulksten 18.00 jādodas uz Tukuma pilsētas Kultūras namu, kur tiks rādīta jaunatnes teātra " Brīvā versija" izrāde "Klasīte". Adrese: Tukuma pilsētas Kultūras nams, mazā zāle "Azote", Lielā iela 1, Tukums.

Pašā sestdienas vakarā, no pulksten 23.00 visi deju mūzikas cienītāji tiek aicināti uz klubu Baboon bar, kur ar sava jaunā albuma prezentāciju un koncertu uzstāsies Andris Kivičs. Pazīstamais Z- Scars solists, Andris Kivičs turpina aktīvi darboties arī ārpus grupas un šoruden ir pārsteidzis visus ar jaunu albumu, bet šoreiz, tas nav ierastā stila albums vien. Šoreiz, tas radīts, domājot par "nakts lokāliem". Albums, kurš dos iespēju arī Latvijas izpildītāju deju mūzikai skanēt klubos un bāros. Nāc un novērtē šo pavisam jauno un svaigo skanējumu. Adrese: Brīvības laukums 11, Tukums.

Savukārt, svētdien, 2015. gada 13.decembrī, pulksten 13.00, Tukuma pilsētas Kultūras nams piedāvā apmeklēt Inetas Rudzītes un "Sympathique" koncertu "Eņģeļa pieskāriens". Koncerts veidots vienā elpas vilcienā un tajā iekļautas dziesmas latviešu un franču valodās. Programmas laikā Ineta ar saviem skatuves partneriem Edgaru Jassu (piano), Oskaru Ozoliņu (trompete) un Paulu Eglīti (kahons) ne tikai dzied populāras melodijas, bet arī skaita dzeju, tā sasaistot katru nākamo dziesmu un mīļi komunicējot ar publiku. Adrese: Tukuma pilsētas Kultūras nams, Kamīnzāle, Lielā iela 1, Tukums.

Pašā nedēļas noslēgumā, svētdien, 2015. gada 13.decembrī no 13.00 - 18.00 pie sevis ciemos aicina radošā darbnīca "7 balles", lai piedalītos Puzuru dienā. Šī gada Kurzemes Tūrisma asociācijas balvas "Lielais Jēkabs" ieguvēji nominācijā "Dižais Kurzemes meistarstiķis mazajiem" gan lieliem, gan maziem interesentiem piedāvā iemācīties vērt puzurus no dažādu krāsu plastmasas salmiņiem. Brauc ciemos uz radošo darbnīcu "7 balles" un izgatavo skaistus rotājumus savai eglītei. Adrese: "Graudiņi", Strutele, Jaunpils pagasts, Jaunpils novads. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.496454sec.