Norisinās Baltijas lielākā metālapstrādes un mašīnbūves izstāde «Tech Industry 2018»

Jau no 2018. gada 29. novembra līdz 1. decembrim Ķīpsalā notiks starptautiskā mašīnbūves, metālapstrādes, automatizācijas, elektronikas un jauno tehnoloģiju izstāde "Tech Industry 2018", kurā tiksies iekārtu ražotāji no visas pasaules un piedāvās grandiozas jaunāko iekārtu, instrumentu un tehnoloģiju demonstrācijas.

"Tech Industry 2018" notiks divās hallēs, un tajā piedalīsies vairāk nekā 270 uzņēmumu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Zviedrijas, Vācijas, Polijas, Čehijas, Itālijas, Francijas, Austrijas, Slovēnijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Ungārijas, Ķīnas, Taivānas un citām valstīm. Izstādē būs arī Latvijas, Lietuvas, Vācijas, Itālijas un Baltkrievijas nacionālie kopstendi, kuros varēs iepazīties ar šo valstu ražotāju piedāvājumu.

Grandiozas iekārtu un tehnoloģiju demonstrācijas

Eiropas un pasaules iekārtu ražotāju milži Ķīpsalā demonstrēs modernākās metālapstrādes un rūpnieciskās iekārtas darbībā, mašīnbūves un metināšanas iekārtas, elektroinstrumentus, gaisa plūsmu tehnoloģijas un hidrotehnoloģijas, metālizstrādājumus, automatizācijas un vadības sistēmas, hidrauliskās iekārtas, mēriekārtas, elektroniku un elektrotehniku, gāzes apgādes iekārtas, noliktavu aprīkojumu, darba aizsardzības līdzekļus, iepakojumu un materiālus, iekraušanas un izkraušanas tehniku u. c.

Latvijas ražotāju kopstends

Arī šogad Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības asociācija (MASOC) izstādē organizē kopīgu klastera stendu, kurā būs pārstāvēti Latvijas mašīnbūves un metālapstrādes uzņēmumi. Uzņēmumi prezentēs plaša spektra produktus un pakalpojumus – iekārtas un aprīkojumu dažādām tautsaimniecības nozarēm, risinājumus enerģētikas sektoram, kā arī visu veidu metālapstrādes pakalpojumus. Vēl MASOC piedāvās iespēju iepriekš saskaņot tikšanās arī ar citiem asociācijas uzņēmumiem, kuru kopējais skaits ir vairāk nekā 150.

Mobilā demonstrāciju laboratorija "TehnoBuss"

Āra ekspozīcijā būs apskatāma arī mobila demonstrāciju laboratorija "TehnoBuss", kas ir aprīkota ar modernām ražošanas tehnoloģijām un izveidota ar mērķi informēt skolu jaunatni par izglītības un karjeras iespējām nozarē. Ikdienā "TehnoBuss" viesojas vispārējās izglītības iestādēs visos Latvijas reģionos un atraktīvā veidā sniedz informāciju skolu jaunatnei par metālapstrādes tehnoloģijām.

Pasākumi profesionāļiem

Izstādē notiks semināri un diskusijas par aktuāliem jautājumiem mašīnbūves, metālapstrādes, elektronikas un jauno tehnoloģiju jomā, kas pulcēs lielu skaitu uzņēmēju, profesionālo organizāciju un valsts iestāžu pārstāvju. 29. novembrī plkst. 10.00 konferenču zālē Nr. 2 norisināsies seminārs "Eksporta un sadarbības iespējas Āfrikas dienvidu reģiona valstu tirgos", ko organizē MASOC un LTRK sadarbībā ar Somijas Satakuntas Lietišķo zinātņu universitāti un Tallinas Tehnoloģiju universitāti. Vēl pirmajā izstādes dienā plkst. 14.00 interesenti ir aicināti uz semināru "Sadarbība starp Baltkrievijas un Latvijas mašīnbūves un metālapstrādes uzņēmumiem".

Starptautiska konference "Rūpniecības digitalizācija Baltijas reģionā"

30. novembrī no plkst. 10.00 līdz 14.00 konferenču zālē Nr. 3 norisināsies starptautiska konference "Rūpniecības digitalizācija Baltijas reģionā", kurā apskatīs digitālos risinājumus un dalīsies ar Baltijas reģiona valstu inovāciju pieredzi. Būs arī Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Zviedrijas, Vācijas un Baltkrievijas pārstāvju prezentācijas. Konferenci organizē MASOC sadarbībā ar Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociāciju (LIKTA), Ekonomikas ministriju un Rīgas domi.

Izstādes "Tech Industry 2018" oficiālā atklāšana notiks 29. novembrī plkst. 13.00 hallē Nr. 2.  "Tech Industry" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Izstādes darbalaiks:

29.–30. novembris  10.00–18.00

1. decembris     10.00–17.00

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71535397sec.