Kultūras centrs «Imanta» aicina uz Pirmās adventes koncertu «Ziemassvētku romance»

2021. gada 28. novembrī plkst. 14.00 Rīgas Kultūras un atpūtas centra “Imanta” lielajā zālē izskanēs Pirmās adventes koncerts “Ziemassvētku romance”.

Ziemassvētku gaidīšanas laikā, kad vēlamies vairot svētku noskaņojumu un ļauties brīvā laika pavadīšanai kopā ar ģimeni, Kultūras un atpūtas centrs “Imanta” piedāvā saviem apmeklētājiem romantisku, noskaņām bagātu un muzikāli krāšņu koncertprogrammu “Ziemassvētku romance”. Koncertā tiks atskaņotas iemīļotas opermūzikas pērles, skaistākās Ziemassvētku dziesmas, svētku noskaņu un gaišu ticību caurstrāvoti latviešu un pasaules komponistu skaņdarbi.

Koncertā piedalīsies instrumentālā grupa Jāņa Miltiņa vadībā: Jānis Miltiņš (klavieres), Agate Ozoliņa (čells), Jānis Bērziņš (ģitāra), Kaspars Kurdeko (perkusijas), solisti – Juris Vizbulis (baritons) un Madara Dziedātāja (mecosoprāns).

Bezmaksas ielūgumi pieejami Kultūras un atpūtas centrā “Imanta” vai tos piesakot e-pastā: [email protected]. Ieeja koncertā ar sadarbspējīgu sertifikātu, bērniem ieeja koncertā no 12 gadu vecuma.

Koncerts būs skatāms arī tiešsaistē bez maksas Rīgas Kultūras un atpūtas centra “Imanta” Facebook lapā līdz 2022. gada 6. janvārim.

Koncertu organizē Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības Rīgas Kultūras un atpūtas centrs “Imanta”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50752378sec.