Komunistiskā genocīda upuru piemiņas koncerts «Aizvestajiem»

Sibīrijas bērnu fonds 25.martā plkst.19 aicina uz bezmaksas piemiņas koncertu «Aizvestajiem» Rīgas Sv. Jāņa baznīcā. Koncertā piedalīsies izcilais Latvijas Kultūras akadēmijas jauktais koris “Sõla”, mākslinieciskais vadītājs Kaspars Ādamsons, diriģenti Laura Štoma un Artūrs Oskars Mitrevics. Koncerta solisti Marta Spārniņa (vijole), Undīne Balode (čells), Ilze Reine (ērģeles).  

Koncerta programmā iekļauti latviešu komponistu Aizvars Kalējs, Bruno Skulte, Emīls Dārziņš, Ēriks Ešenvalds, Jānis Lūsēns, Pēteris Vasks u.c. skaņdarbi.

Latvijas Kultūras akadēmijas jauktais koris “Sōla” dibināts 1998. gadā. “Sōlas” radošā biogrāfija ietver ne tikai solokoncertus ar dažādu laikmetu un stilu programmām, bet arī sadarbību ar citiem kolektīviem plaša mēroga muzikālos (tostarp deju) projektos un dalību labdarības koncertos. “Sōla” regulāri piedalās Latvijā un citviet pasaulē – gan Eiropā, gan Amerikā – organizētos koru konkursos un festivālos, tādējādi popularizējot Rīgas un Latvijas koru un kormūzikas tradīcijas ārpus Latvijas robežām. Koris ir ierakstījis četrus mūzikas tvartus.

Apmeklējot pasākumu, pieaugušajiem jāuzrāda ES digitālais sertifikāts, kas apliecina vakcināciju vai pārslimošanu. Bērniem un jauniešiem līdz 17 gadu vecumam (ieskaitot) vakcinācijas sertifikāts nav nepieciešams. Visa apmeklējuma laikā jālieto medicīniskā sejas maska vai FFP 2 respirators bez vārsta. Bērniem vecumā no 7 līdz 12 gadiem atļauts lietot auduma masku.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.04.2024 - 30.04.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.40132689sec.