Palīdzēsim Ukrainas mājdzīvniekiem! Labdarības akcija izstādē «Latvijas uzvarētājs 2022»

18. un 19. jūnijā Ķīpsalā starptautiskajā suņu un kaķu izstādē „Latvijas uzvarētājs 2022” notiks labdarības akcija “Latvija – Ukrainas mājdzīvniekiem!”. Ir grūti stāvēt malā, zinot, ka arī dzīvnieki piedzīvo kara šausmas. Lai palīdzētu, izstāde “Latvijas uzvarētājs 2022” sadarbībā ar Latvijas Kinoloģisko Federāciju, Latvijas Felinoloģisko asociāciju “Felimurs” un Latvijas Šveices kalnu suņu klubu, organizē suņu un kaķu barības un medikamentu ziedojumu akciju Ukrainai.

“Mēs visi esam liecinieki nežēlīgajām kara šausmām Ukrainā. Ik dienas redzam sirdi plosošus skatus ar skumju pilnām kaķu un suņu acīm, kas raugās uz mums. Palīdzība vajadzīga visiem, vispirms jau iedzīvotājiem, taču visneaizsargātākie ir mājās, pagalmos atstātie mājdzīvnieki. Ir sarežģīti mīluļus paņemt līdzi bēgļu gaitās, tos nevar pabarot, jo īpašniekiem nav darba un naudas, īpaši kauju zonās. Karš nav beidzies un Ukrainas dzīvnieki, viņu audzētāji un saimnieki turpina ciest, tāpēc aicinu nebūt vienaldzīgiem un palīdzēt Ukrainas četrkājainajiem mīluļiem” saka Latvijas Kinoloģiskās federācijas prezidente Vija Klučniece.

Labdarības akcijas “Latvija – Ukrainas mājdzīvniekiem!” mērķis ir palīdzēt tiem audzētājiem, dzīvnieku mīļotājiem un arī patversmēm, kas nepamet Ukrainu un kuriem sāk trūkt pārtika. Katrs nosūtītais barības kilograms palīdzēs kādam sunim vai kaķim izdzīvot, un viņu saimniekam vismaz uz brīdi atviegloti uzelpot.

Ja vēlies palīdzēt Ukrainas dzīvniekiem, tad izstādē “Latvijas uzvarētājs 2022” Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā hallē Nr.2 uzmeklē ziedojuma stendu netālu no ieejas.

Barība un medikamenti

Iespējams, jums mājās ir suņu un kaķu sausā barība, konservi, ko jūsu mīluļi kādu iemeslu dēļ neēd, vai arī esat pārgājuši uz svaigbarošanu un produktu maisi stāv nelietoti. Jūsu atnestā un ziedotā pārtika būs kā dzīvības malks kādam mājdzīvniekam Ukrainā. Tāpat ļoti nepieciešami ir ausu tīrāmie, attārpošanas, pretērču un pretblusu līdzekļi. Ir zināms, cik bīstamas slimības ērces pārnēsā. Ukrainā kara postītajās teritorijās veterināro pakalpojumu pieejamība ir limitēta, bet nejauko kukaiņu ir ļoti daudz.

Finansiāls atbalsts

Ziedot Ukrainas mājdzīvniekiem akcijai “Latvija – Ukrainas mājdzīvniekiem!”  var arī ar naudas pārskaitījumu. Veicot maksājumu uz LŠKSK kluba kontu ar norādi "Ziedojums palīdzībai Ukrainas dzīvniekiem", par saziedoto naudu tiks iegādāta suņiem un kaķiem paredzētā sausā barība un konservi no vairumtirgotājiem, kuri piedāvā visizdevīgākās cenas. Salīdzinot pārtikas iegādes iespējas Latvijā un Ukrainā, ir secināts, ka cenas šeit ir zemākas un ir izdevīgāk barību iegādāties, lai sūtītu uz Ukrainu ar brīvprātīgajiem. Finansiālais atbalsts nepieciešams arī degvielas izdevumu segšanai. Brīvprātīgie katru dienu ir ceļā – paņem sūtījumus, brauc  uz robežu, izvadā barību tiem, kam nepieciešams.

Sadarbības partneri

Akcija “Latvija – Ukrainas mājdzīvniekiem!” notiks Ķīpsalas hallē izstādē “Latvijas uzvarētājs 2022” kopā ar uzticamiem un pieredzējušiem partneriem. Latvijas Šveices kalnu suņu kluba aktīvisti kopā ar Latvijas Kinoloģisko federāciju un Latvijas Felinoloģisko asociāciju jau ilgākā laika posmā ir izveidojuši piegādes tīklu sadarbībā ar Polijas un Ukrainas brīvprātīgajiem. Vairā nekā 12 tonnas kaķu un suņu barības, konservi, medikamenti, pretblusu un pretērču līdzekļi ir nogādāti Kijivas, Ļvivas, Ivano Frankovskas, Odesas, Nikolaevas, Žitomiras, Sumu un citos reģionos. Lai sasniegtu kara postītās vietas, kur patreiz nevar piekļūt, bet vēl iespējams ko nopirkt, ir pārskaitīti ziedojumi brīvprātīgajiem, kuri šo naudu izlietojuši, palīdzot audzētājiem un dzīvnieku saimniekiem.

Priecāsimies par katru ziedoto barības paku, medikamentiem vai eiro, kas dos iespēju palīdzēt Ukrainā palikušajiem dzīvniekiem!

Paldies ikvienam, kurš jau ir ziedojis, palīdzējis un ikvienam kurš vēl palīdzēs!

#standwithukriane #HelpUkraineAnimals #HelpUkraine

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.75274897sec.