Aicina uz zibakciju «Klusuma meditācija, lai vairotu mieru sevī un pasaulē»

Šo sestdien, 16. jūlijā plkst. 18:00 domubiedru grupa ‘Light At Work’ aicina uz 15 minūšu garu zibakciju Rīgas centrā, precīzāku norises vietu atstājot kā nelielu intrigu, lai tā, atbilstoši zibakcijas filozofijai, tiešām notiktu negaidīti - kā spontāni klusuma svētki.

Zibakcijas mērķis ir apvienot cilvēkus kopīgā klusuma meditācijā, lai vairotu mieru sevī un pasaulē. Pēc meditācijas Toms Vītols dalīsies ar dažiem praktiskiem rīkiem, kas mums pašiem ikdienā noderēs apzinātākai, priecīgākai dzīvei no sirds uz sirdi.

“Ikdienas skrējienā nereti esam tik ļoti ierauti notiekošā virpulī, ka nepamanām to, kā jūtamies, kā tas atspoguļojas mūsu fiziskajā ķermenī, psihoemocionālajā stāvoklī un, kā tas ietekmē mūsu rīcību, savstarpējās attiecības un pasaules uztveri. Satiksimies kopīgā zibakcijā, lai uz mirkli apstātos un sajustu - miers pasaulē sākas ar mieru manī,” uzaicina viena no organizatoriem - Evelīna Legzdiņa.

Zibakcija vienlaicīgi notiks Latvijā, Lietuvā, Vācijā un Ukrainā, lai cilvēki klusumā un domās apvienotos, iestājoties par mieru, aktualizētu mierpilnības un apzinātības nozīmi ik brīdi.

Kā atpazīšanās krāsa zibakcijas ietvaros - dzeltenas krāsas apģērbs un/vai aksesuāri.

Aicinām pievienoties Telegram grupai, kurā tiks publicēta visa aktuālā informācija par precīzu norises vietu, pasākuma gaitu un citām aktualitātēm - https://ej.uz/d2ru

Informācija būs pieejama arī FB lapā – https://www.facebook.com/lightatworklatvia

Priecāsimies, ja aicināsiet līdzi savus draugus un paziņas, jo kopā mēs esam varens spēks, un tam labajam būs vairoties!

Datums: 16. jūlijs

Laiks: 18:00-19:00

Norises vieta: Rīga (par precīzu norisies vietu varēs uzzināt, sekojot Telegram grupai vai grupas FB lapā)

Tos, kuri nevarēs ierasties uz zibakcijas vietu, mēs aicinām pievienoties mums attālināti – https://www.youtube.com/channel/UCgcP3CZTadJrV0xR00aSQ6Q

Zibakciju organizē “Light At Work”, domubiedru grupa, kas ir klusuma prakšu entuziasti, un ir apvienojušies, lai dalītos ar metodēm apzinātāka dzīvesveida veicināšanai, patiesā dvēseles potenciāla atklāšanai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 19.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
2024. gada vasarā Latvija pirmo reizi uzņems FIA pasaules rallija čempionāta posmu. Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 19.04.2024 Komandu rogaininga sacensības Liepājā Liepājas reģiona TIB
Jau otro gadu Liepājā notiks komandu rogaininga sacensības – 20. aprīlī Jūrmalas parkā tiks dots starts sacensībām “Liepājas Dienvidu fortu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41622782sec.