Rīgā norisināsies noslēdzošais sportistu atbalsta pasākums «Enerģiju olimpiešiem»

2016. gada 10. jūlijā, Rīgā tiks dots starts vērienīgajam sporta un izklaides sērijas "Enerģiju olimpiešiem" noslēguma pasākumam, kura mērķis ir aicināt Latvijas iedzīvotājus atbalstīt un "uzlādēt" uz Vasaras Olimpiskajām spēlēm braucošos sportistus ar līdzjutēju enerģiju. Kopš maija beigām ir aizvadīti pieci krāšņi pasākumi Latvijas lielākajās pilsētās: Valmierā, Daugavpilī, Ventspilī, Rēzeknē un Liepājā, un jau šajā nedēļas nogalē rīdzinieku rokās tiks nodota sestās un pēdējās Enerģijas lāpas uzlāde.

Atraktīvā pasākuma ietvaros pašā Rīgas centrā, Esplanādes parkā, ikvienam apmeklētājam jau sākot no plkst. 12:00 būs iespēja jautri un aktīvi pavadīt svētdienas pēcpusdienu svaigā gaisā ģimenes un draugu lokā. Lai nodotu savu enerģiju sportistiem, klātesošie varēs piedalīties 10 dažādās enerģijas vākšanas disciplīnās, šaujot ar loku, turoties mežonīga buļļa mugurā, griežot ap vidukli riņķi, lecot ar lecamauklu, sitot veseri, ceļot svara bumbas, pievelkoties, demonstrējot skaļāko uzvaras saucienu un veicot citas aizraujošas aktivitātes, kas visiem kopā palīdzēs uzlādēt simbolisko Enerģijas lāpu.

Dienas gaitā ar svinīgajām uzrunām rīdziniekus un pilsētas viesus sveiks pasākuma goda viesi – AS "Latvenergo" valdes priekšsēdētājs Āris Žīgurs un valdes loceklis Uldis Bariss, Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents Aldons Vrubļevskis un finanšu direktors Aldis Āboliņš, kā arī Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs un Rīgas domes Sporta un jaunatnes pārvaldes vadītāja Dina Vīksna. Apmeklētājiem būs lieliska iespēja klātienē satikt arī Latvijas sporta izcilniekus – kamaniņu braucējus un olimpiskos medaļniekus Andri un Juri Šicus, Skeletona izlases galveno treneri Daini Dukuru, Bobsleja federācijas ģenerālsekretāru un olimpieti Zinti Ekmani un bijušo vieglatlēti Inetu Radeviču. Sportisti ne tikai labprāt aprunāsies ar ikvienu interesentu, bet arī sniegs autogrāfus, vienosies sirsnīgām kopbildēm, mērosies spēkiem dažādās sporta disciplīnās, kā arī aktīvi iesaistīsies Enerģijas lāpas uzlādē.

Pasākuma vadītāja lomā iejutīsies atraktīvais Armands Simsons, savukārt par enerģisku muzikālo noformējumu rūpēsies Normunds Jakušonoks ar pavadošo grupu un DJ Kārlis Blumfelds. Dienas gaitā neizpaliks arī virkne citas jautras aktivitātes - ielu vingrotāju paraugdemonstrējumi, fotografēšanās prieki, atraktīvi konkursi, Elektrum energoefektivitātes padomi, kā arī vienojošais enerģijas žesta foto mirklis pasākuma kulminācijā. Papildus tam apmeklētāji tiks aicināti nodot video sveicienus Latvijas olimpiešiem, kas pēcāk tiks izvietoti mājaslapā www.energijuolimpiesiem.lv.

Īpaši padomāts ir arī par pasākuma mazākajiem apmeklētājiem, kuri varēs sacensties koka skrejriteņu Dip Dap šķēršļu joslā, lēkāt piepūšamajās Dino Parks atrakcijās, meklēt piedzīvojumus Lotes zemē, pārbaudīt spēkus MILZU! pārslu stafetē, iepazīt fizikas aizraujošo pusi Fizmix teltī, kā arī spēlēt galda spēles Riču raču un Cirks milzu izmēros. Paralēli izklaides aktivitātēm ģimenes ar bērniem pasākuma laikā varēs saņemt arī MILZU! pārslu Ģimenes paku enerģiskām un veselīgām uzkodām, iepriekš izdrukājot Elektrum.lv mājas lapā atrodamo Draudzīgā labuma kuponu.

Visas piedāvātās izklaides iespējas pasākuma apmeklētājiem ir bez maksas un ir daļa no Latvijas gatavošanās procesa 2016. gada Vasaras Olimpiskajām spēlēm. Kampaņu "Enerģiju olimpiešiem" organizē "Alpha Baltic", uz svētkiem aicina "Latvenergo" elektroenerģijas tirdzniecības zīmols Elektrum sadarbībā ar LOK.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38092017sec.