«Baltic Beach Hotel & SPA» pludmalē performēs DJ Bogdans Tarans

Piektdien, 19. un 26. augustā, no plkst. 21.00 līdz plkst. 01.00 Jūrmalā, viesnīcas „Baltic Beach Hotel & SPA” pludmales bārā gaidāma Latvijas elektroniskās klubu mūzikas skatuves autoritātes - DJ Bogdana Tarana -  uzstāšanās.

Bogdans Tarans ir Latvijā plaši pazīstams mūzikas producents, viens no pieprasītākajiem dīdžejiem Baltijā un viens no retajiem, kurš uzstājies Love Parade Berlīnē (Baltic Groove Union float). Viņa vārds pašmāju klubu apritē komentārus neprasa. Vairākkārt atzīts par dīdžeju Nr.1 ​​Latvijā, un savulaik saņēmis arī Latvijas Nacionālās TV un radio padomes speciālbalvu par „Deju mūzikas attīstību”.

Kā dīdžejs viesojies Francijā, Vācijā, Īrijā, Somijā un citviet Eiropā. Piedalījies festivālos - SunDance Music Festival Igaunijā, Essential Knockout Festival, Positivus, Baltic Beach Party un Moonlight Party Latvijā, Fashion TV Baltic Carnival un citos. Spēlējis kopā ar dīdžejiem Pītu Tongu, Deniju Ramplingu, KiNK, Robertu Babiču, Tillu fon Seinu, Todu Teriju, Maiku Dehnertu un citiem.

Kopš 90. gadu sākuma, pateicoties TV un radio raidījumiem, kā arī publikācijām presē, Bogdans Tarans ieguvis atpazīstamību Latvijas mūzikas žurnālistikā. Kopā ar kolēģi Maksu Lomovu vada ierakstu kompāniju „Amber Muse Records”.

Pasākumu bez maksas iespējams apmeklēt ikvienam interesentam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80070305sec.