Ventspils pludmales akvaparks uzsāks jauno sezonu

2019. gada 1. jūnijā Ventspils pludmales akvaparks uzsāks savu 18. sezonu. Laika gaitā tas kļuvis par vienu no populārākajām un iecienītākajām atpūtas vietām, kas karstās vasaras dienās ir piepildīta ar ģimenēm un draugu kompānijām, garantējot jautrību, aktīvu atpūtu un ūdens priekus.

Lai nodrošinātu patīkamu atpūtu, gatavojoties šīs vasaras sezonai, Pludmales akvaparkā veikti ikgadējie uzkopšanas darbi, tostarp, tīrīti baseinu segumi un ūdens filtrēšanas sistēma, kā arī pulētas slīdrenes un atjaunota to slīdamība. Atrakcijas "astoņkājis", "laiva", "varde" un "sēne", kas atrodas bērnu baseinā, ieguvušas jaunu krāsojumu. Pirms sezonas sākuma rūpīgi uzkoptas arī pārģērbšanās mājiņas un akvaparka teritorija.

Aktīvai atpūtai "Pludmales akvaparks" piedāvā 3 dažādus baseinus. Pie baseiniem ierīkoti 8 un 10 m augsti torņi ar dažādiem slīdkalniņiem – standarta, ģimenes, "turbo", kā arī slīdkalniņu, kas sniedz brīvā kritiena izjūtas, un nobraucieniem ar piepūšamajiem riņķiem. Apmeklētājiem iespējams iznomāt inventāru peldēšanai, guļamkrēslus un bumbas. Mazuļus priecē īpaši viņiem piemērotas atrakcijas - "astoņkājis", "laiva", "varde" un "sēne". Vēsākā laikā pēc peldes baseinos iespējams sasildīties saunās vai burbuļvannās, kurās ūdens temperatūra sasniedz pat +35°C grādus.

Pludmales akvaparka teritorija pielāgota apmeklētājiem ar īpašām vajadzībām.

"Pludmales akvaparks" būs atvērts apmeklētājiem tūrisma sezonas laikā – no 1.jūnija līdz augusta beigām - katru dienu no plkst. 10.00 līdz 21.00.

Vairāk informācijas par Pludmales akvaparku var iegūt pludmalesakvaparks.lv un ocventspils.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
Latvija 20 EUR
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51567101sec.