Pavadi brīvdienas uz velosipēda un nakšņo pie jūras

Jau šajā nedēļas nogalē, no 2019. gada 5. līdz 7. jūlijam, notiks pirmais velomaratons, "Mani pirmie 100 km ar velosipēdu", ko organizē veloceļojumu biedrība "Latvelo" sadarbībā ar Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centru. Trīs dienas dalībniekiem ceļā būs iespēja pabūt Ventspils un Ventspils novada skaistākajās vietās, nakšņot teltīs, baudīt dabu un vakara sarunas kopā ar līdzbraucējiem. Velobrauciens ir bezmaksas!

Organizētā velomaratona mērķis ir popularizēt veselīgu dzīvesveidu un lietderīgu brīvā laika pavadīšanu, kā arī parādīt, cik fantastiski ir ceļot ar velosipēdu, gulēt teltīs pie jūras, pirms brokastīm peldēties, baudīt uz vietas gatavotu maltīti, satikties un dalīties iespaidos ar jaukiem cilvēkiem. Pateicoties Eiropas Sociālā fonda finansētam projektam, dalība šajā velomaratonā ir bez maksas.

Brauciena sākums 5. jūlijā piektdien, plkst.15:00, pirms tam no plkst.13:00 ceļošanai varēs nodot personīgās mantas, kuras būs nepieciešamas tikai vakarā un brauciena laikā tās nebūs pieejamas. Brauciena noslēgums - 7. jūlijā, svētdien. Trīs dienu laikā ar velosipēdu plānots izbraukt 100 kilometrus. Brauciena maksimālais dalībnieku skaits – 50.

Ceļojot ar velosipēdu, Jūs ieraudzīsiet pasauli citām acīm, saplūdīsiet ar dabu, uzņemsiet vislabākās fotogrāfijas, elposiet tīru gaisu un parasta siermaize garšos kā visgardākā pica. Pa ceļam redzēsiet dažādus pilsētas un novada objektus, nakšņosiet pie Užavas un Ovīšu bākām. Vakaros un rītos būs kopīgas vakariņas un brokastis, būs gan tēja, gan kafija, gan veselīgas uzkodas, kas noderēs pēc dienas brauciena, kad būsiet iztērējuši daudz enerģijas. Veselīga dzīvesveida popularizēšanai – tiks piedāvātas kopīgas rīta rosmes un sporta aktivitātes nakšņošanas vietās.

Ceļojot ar velosipēdu, Jūs iegūsiet "bezmaksas" labumus – stipru sirdi, tīras plaušas, normālu asinsspiedienu, stiprus kaulus un tonusētus muskuļus, mazināsies stresa līmenis. Braucot ar velosipēdu nav nepieciešams pirkt degvielu, degviela būs jūsu organismā uzkrātās tauku rezerves, ko varēsiet patērēt brauciena laikā.

Atpūties un sporto kopā ar visu ģimeni! Dodies velomaratonā jau šajās brīvdienās! Izmantojiet iespēju pieteikties braucienam Ventspils Tūrisma informācijas centrā un baudiet lieliskas brīvdienas. Pasākumā var piedalīties jebkura vecuma dalībnieki, jaunieši līdz 18 gadu vecumam brauc kopā ar vecākiem vai iesniedz vecāku parakstītu atļauju.

Pasākums tiek rīkots Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2./16/I/103 "Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ventspilī" ietvaros.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47568107sec.