Ventspils Tūrisma informācijas centrs saņem «Gājējam draudzīgs» zīmi

Ventspils Tūrisma informācijas centrs (TIC) pēc teju notikušās projekta „Garās distances pārrobežu pārgājienu maršruta „Mežtaka” organizētās komisijas sēdes ieguvis “Gājējam draudzīgs” zīmi, kas projekta mārketinga aktivitāšu ietvaros sniegs iespēju garās distances gājējiem zināt, ka Ventspils TIC ir vieta, kurā varēs iegūt plašu informāciju par dažāda veida pārgājienu maršrutiem un saņemt saistošus pakalpojumus.

Līdz ar dažādu ierobežojumu ieviešanu visā pasaulē, visa veida atpūta dabā, tajā skaitā garie distanču pārgājieni ir kļuvuši par vienu no iecienītākajiem laika pavadīšanas veidiem.

Gājējam draudzīgs/ Hiker-friendly zīme tiek piešķirta tūrisma pakalpojumu sniedzējiem Baltijas valstīs. Tā parāda, ka uzņēmums saprot un respektē kājāmgājēju vajadzības, un var justies gaidīts, piedāvājot kājāmgājējiem būtiskus un nepieciešamus pakalpojumus - pilnvērtīgu informāciju par maršrutu, par pilsētā un novadā esošajiem tūrisma apskates objektiem, maršrutiem, takām un transporta iespējām. Informācijai ir jābūt pieejamai vismaz vienā starptautiskā valodā, vēlams, lai tā būtu angļu valoda, kā arī jānodrošina pieeju dzeramajam ūdenim, pirmās palīdzības aptieciņai, elektroierīču uzlādei un interneta izmantošanai.

Atbilstību kritērijiem un gatavību uzņemt kājāmgājējus izrādīja arī Ventspils novada uzņēmumi. Par Ventspils pusē “Gājējam draudzīgiem” tika atzīts Ventspils TIC un 4 Ventspils novada naktsmītnes, tostarp: “Pilsberģu krogs”, brīvdienu māja “Atvari”, brīvdienu mājas “Zemzari” un apartamenti “Jūrkalne Šalkas”.

Tuvojoties aktīvai pārgājienu sezonai, kājāmgājēji tiek aicināti apmeklēt Ventspils TIC un uzzināt par aktuālākajiem maršrutiem un apskates objektiem novadā, izmantojot plašo brošūru un vietējo maršrutu klāstu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46630502sec.