Ventspilij dāvina multifunkcionālu vingrošanas solu

Lai veicinātu iedzīvotāju fizisko veselību un rūpētos par sabiedrības labbūtību kopumā, informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmums Accenture, atzīmējot 20 darbības gadus Latvijā, Ventspils Piejūras parkā uzstādījis multifunkcionālu vingrošanas solu Sol(i)s augšup. Jaunais vides objekts ar dāvinājuma līgumu nonāks Ventspils pašvaldības īpašumā, un tas jau tagad ir pieejams ikvienam interesentam.

Multifunkcionālais, gandrīz četrus metrus garais sols paredzēts visu muskuļu grupu treniņam. Īpaši noderīgs tas var būt iedzīvotājiem, kuru darbdiena paiet sēžot. Pilnvērtīgai sola iespēju izmantošanai treneris Dinārs Zāģers (DCH Sporta studija) izstrādājis vingrojumu kompleksu efektīvam treniņam, kuru video formātā var noskatīties šeit: http://y2u.be/hdPQLql7XhMUz Uz katra soliņa ir izvietots QR kods, kuru noskenējot, iespējams noskatīties treniņa pamācības.

“Ventspils ir pilsēta ar skatu nākotnē. Mums ir svarīgi, lai iedzīvotājiem būtu pieejamas visdažādākās fiziskās aktivitātes, kas vienlaikus uzlabo arī vispārējo pašsajūtu. Tāpēc augstu vērtējam uzņēmuma Accenture dāvinājumu ventspilniekiem. Jaunais sols Piejūras parkā ir vēl viens elements, kas turpina attīstīt publiski pieejamo sporta infrastruktūru un padara pilsētu pievilcīgu aktīviem, sportiskiem cilvēkiem, lai Ventspils arī turpmāk būtu pilsēta ar rītdienu,” teic Ventspils mērs Jānis Vītoliņš.

“Accenture Ventspils filiāle ir atvērta 2014. gadā. Līdztekus ikdienas darba procesiem dažādos formātos sadarbojamies ar Ventspils Augstskolu: mūsu speciālisti sniedz vieslekcijas, savukārt studentiem tiek nodrošinātas prakses vietas uzņēmumā, jo rēķināmies, ka arī nākotnē Kurzemes darbinieku komanda paplašināsies. Ikviena panākuma pamatā ir cilvēks un viņa sasniegumi, tāpēc mums ir svarīgi rūpēties ne tikai par studentu un pārējo ventspilnieku zināšanām, bet arī nodrošināt viņu fizisko labsajūtu. Jaunais vingrošanas sols sniegs iespēju papildināt sportiskās aktivitātes ar efektīviem, uz rezultātu vērstiem treniņiem, kā arī iekļausies pilsētas aktīvās atpūtas infrastruktūrā,” teic Accenture Baltics Kurzemes reģiona vadītājs Guntis Čoders.

“Jaunais multifunkcionālais sporta sols lieti noderēs gan svētdienas aktīvistiem, gan tiem, kuri uz sporta takas nostājušies krietni nopietnāk. Kā cilvēks, kurš lielu daļu dzīves ir veltījis sportam, varu apgalvot, ka puse no uzvaras ir pareizi treniņi. Tāpēc aicinu visus sporta entuziastus vispirms iepazīt sagatavoto video materiālu, un tikai pēc tam ķerties pie darba,” rosina bijušais olimpietis un airētājs Uģis Lasmanis.

Multifunkcionālā trenažiera ideja Sol(i)s augšup tapusi, radošās aģentūras TBWA Latvija komandai fokusējoties uz pēdējo gadu novērojumiem, ka mūsdienu pasaulē cilvēki vērtē zīmolus caur savu personīgo ieguvumu. Konkrētajā gadījumā kontekstā ar Accenture IT produktiem un pakalpojumiem cilvēka ikdiena faktiski tiek uzlabota dažādos līmeņos. Sola funkcionālā dizaina radīšana uzticēta Dizaina birojam H2E, bet praktiskā realizācija – uzņēmuma Yes We Can profesionāļiem.

Accenture ir starptautisks vadības konsultāciju, tehnoloģisko pakalpojumu un ārpakalpojumu uzņēmums, viens no vadošajiem IT uzņēmumiem Baltijā un pasaulē. Filiāli Latvijā Accenture atvēra 2002. gadā. Tā apgrozījums Latvijā finanšu gadā, kas ilga no 2020. gada 1. septembra līdz 2021. gada 31. augustam, bija 91,29 milj. eiro, uzņēmuma peļņa attiecīgajā laikposmā bija 3,96 milj. eiro. Kopš 2021. gada uzņēmumam ir birojs arī Lietuvā.

Accenture Ventspils filiāle tika atklāta 2014. gadā, kopumā Kurzemes reģionā strādā 74 darbinieki.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53146696sec.