Ventspils Tūrisma informācijas centrs iepriecina «Balttour 2023» apmeklētājus

Pēc divu gadu pārtraukuma, aivadītajā nedēļas nogalē, Ventspils Tūrisma informācijas centrs (TIC) piedalījās starptautiskajā tūrisma izstādē - gadatirgū “Balttour 2023”, kur vienotā Kurzemes tūrisma stendā prezentēja tūrisma piedāvājumus un šā gada jaunumus.

“Balttour” Latvijas ceļotmīļiem šogad bija sarūpējis vilinošus jaunumus gan Eiropas apceļošanai, gan tālākiem galamērķiem. Izstādē piedalījās tūrisma industrijas pārstāvji, aģentūras, profesionālās tūrisma organizācijas, ārvalstu tūrisma pārstāvniecības, aviokompānijas, transporta pakalpojumu sniedzēji, viesnīcas, viesu nami un aktīvās atpūtas organizētāji no dažādām pasaules valstīm.

Izstādes ietvaros Ventspils TIC prezentēja vairākus tūrisma materiālus, tai skaitā pērn izveidoto, tūrisma karti “Vasara bērniem”. Kurā, veicot dažādus uzdevumus, var iepazīst pilsētu, kā arī var nopelnīt vietējo naudu - ventus, atbildot pareizi uz kartē piedāvātajam testa jautājumiem.

Vienotajā Kurzemes tūrisma stendā Ventspils TIC prezentēja arī pavisam svaigu tūrisma materiālu “Jaunumi un Pasākumi Kurzemē 2023”, kas ir tapis sadarbība ar Kurzemes tūrisma asociāciju. Jaunajā tūrisma materiālā var iepazīties ar informācija par jaunatvērto zinātnes centru VIZIUM, kas lieliski piemērots brīvā laika pavadīšanai visai ģimenei, kā arī par šā gada gaidītāko jaunumu - unikālu vissezonas Baltijas mēroga rodeļu trasi un Ventspils pilsētvidi bagātinājušiem diviem jauniem vides objektiem: no jūras dzīlēm izcelto dzenskrūvi "Cilvēciskais spēks" Ostas ielas promenādē un vides objektu “Lats”, kas janvārī tika izvietots Livonijas ordeņa pils pilskalnā.

Kurzemes tūrisma stenda apmeklētāji izradīja lielu interesi par Ventspils jaunumiem, Ventspils novada piedāvājumiem, viesnīcu piedāvājumu klāstu pilsētā, interesējas par pilsētā plānotajiem pasākumiem, ekskursijām gidu pavadībā un vietējas naudas pelnīšanas un izmantošanas iespējam pilsētas tūrisma objektos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 19.04.2024 Pavasara pārgājiens Bērzpilī Balvu TIC
21.aprīlī 10:00 aicinām doties aptuveni 14 km garā pārgājienā Bērzpils pagastā, ko vadīs vietējā gide Anna Kriviša. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47080493sec.