Ventspils Pludmales akvaparks atklās sezonu!

Sestdien, 2. jūnijā, viens no Ventspils populārākajiem un iecienītākajiem atpūtas objektiem Ventspilī atklās savu vienpadsmito sezonu. Pludmales akvaparkā veikti dažādi rekonstrukcijas darbi un sagādāta iespēja norēķināties arī ar ventiem.

Šosezon ūdeni dušās un baseinos apsildīs ar saules bateriju un siltumsūkņu palīdzību, kas par ceturtdaļu samazinās elektroenerģijas patēriņu. Par prieku Pludmales akvaparka apmeklētājiem atjaunotas divas slīdrenes un atrakcijas bērnu baseinā. Sieviešu un vīriešu ģērbtuvēs pieejamas jaunas dušas telpas aprīkojums.

Pludmales akvaparkā, tāpat kā daudzos citos Olimpiskā centra „Ventspils” sporta un atpūtas objektos, būs iespēja norēķināties ar ventiem. Līdz 200 ventiem būs iespēja norēķināties par dienas apmeklējuma kartēm.

Pludmales akvaparkā iespējams ūdens priekus izbaudīt 3 dažādos baseinos, kuros ūdens temperatūra tiek uzturēta ap +25° C. Pie baseiniem ierīkoti 8 un 10 m augsti torņi ar dažādiem slīdkalniņiem. Mazuļus priecē īpaši viņiem piemērotas atrakcijas. Vēsā laikā pēc peldes baseinos iespējams sasildīties saunās vai burbuļvannās, kurās ūdens temperatūra sasniedz +35°C grādus. Visu vasaru Pludmales akvaparkā darbosies arī kafejnīca „Parka roze”.

Pludmales akvaparks gaidīs apmeklētājus tūrisma sezonas laikā – no 2.jūnija līdz augusta beigām, katru dienu no plkst. 10:00 līdz 21:00.

Aktuālāko informāciju par Pludmales akvaparku var iegūt arī mājas lapā http://www.pludmalesakvaparks.lv/

Ienirsti saulainā vasarā Ventspils Pludmales akvaparkā!

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46156621sec.