Ventspils pilsētas vārds izskanēs Berlīnes tūrisma izstādē «ITB 2016»

No 2016. gada 9. - 13.martam Ventspils Tūrisma informācijas centra speciālisti kopā ar citiem Latvijas tūrisma nozares profesionāļiem piedalīsies starptautiskajā tūrisma izstādē "ITB 2016" Berlīnē, Vācijā.

Kā liecina izstādes organizatoru sniegtā informācija, Berlīnes izstādē piedalīsies pārstāvji no 5 kontinentiem un 185 valstīm, apliecinot, ka šī izstāde ir  viens no nozīmīgākajiem nozares sarīkojumiem visā pasaulē. Izstāde "ITB" šogad svin 50. gadskārtu. Tai par godu organizēta plaša kampaņa "Ar mīlestību no Berlīnes".

Ventspilij Vācijas tirgus ir nozīmīgs, ko apliecina arvien pieaugošais ceļotāju skaits.  Ventspils naktsmītnēs nakšņojošo ceļotāju vidū vācieši skaita ziņā ir otrajā vietā, un to pieaugums 2015.gadā  bija ap 10%.   Iecienīta nakšņošanas vieta ir  Ventspils Piejūras kempings, kur 2015.gadā nakšņojuši 1444 vācieši, ārvalstu ceļotāju vidū  ieņemot otro vietu aiz Lietuvas. Viesi no Vācijas Ventspilī ierodas ar auto, jahtu vai prāmi un labprāt ceļo arī ar velosipēdu.  

Divas reizes nedēļā Ventspilī piestāj Stena Line prāmis  "Stena Flavia", kas kursē maršrutā Ventspils – Travemunde (Travemünd).  Uz tā pieejamas dažādas kajīšu kategorijas, kas atbilst visiem standartiem.  Prāmis ceļā pavada 27 stundas, un, kā liecina kompānijas mājas lapā  pieejamā informācija. Uz prāmja ierīkots ērts pašapkalpošanās restorāns, kurā var baudīt brokastis, pusdienas un vakariņas.

Lai nodrošinātu  ceļotājiem  informāciju dzimtajā valodā, Ventspils TIC jau daudzus gadus izdod tūrisma brošūru un kartes vācu valodā, arī Ventspils virtuālā vēstniecība www.visitventspils.com pieejama vācu valodā.

Pērn "ITB Berlin" piedalījās apmēram 10 tūkstoši dalībnieku, apmeklētāju skaits sasniedza 175 tūkstošus, no kuriem 115 tūkstoši bija nozarē strādājoši profesionāļi. Izstādi Vācijas galvaspilsētā tradicionāli apmeklē vairāki tūkstoši mediju pārstāvju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60654807sec.