Pie Cēsu Pils atvērta slīpākā slidotava Latvijā

Sadarbojoties pašvaldības aģentūrai Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs ar Aktīvā tūrisma centru Eži un pateicoties A/S Cēsu Alus atbalstam, pašā Cēsu jaunās pils piekājē - Pils laukumā, ir tapusi dabīgā ledus slidotava.

04.12.2010 jaunā Cēsu Alus slidotava atvērta testa režīmā visiem slidot gribētājiem. Tā ir veidota no dabīgā ledus un tās laukums ir 30x30 metri.

Kā pastāstīja aktīvā tūrisma centra „Eži” īpašnieks Mārtiņš Malcenieks, šogad slidotava ir kļuvusi interesanta gan ar savu novietojumu - pils laukuma zālājā, mazliet ieslīpā vietā, gan ar to, ka slidotavas centrā atrodas koks, kuram slidošana apkārt varētu izvērsties par augstāko slidošanas prasmju demonstrējumu.

Apmeklētājiem ar savām slidām slidošana būs bez maksas, paralēli - veikalā „Eži” darbosies arī slidu noma, un varēs sasildīties malkojot siltu dzērienu.

Slidotavas darba laiki pie labvēlīgiem laika apstākļiem būs sekojoši:

Pirmdiena līdz piektdiena no 14:00-21:00, sestdien un svētdien no 10:00-21:00.

Līdz ar pirmo sniegu aktīvās atpūtas cienītājiem pirmajam nobraucienam atvērti slēpošanas un aktīvās atpūtas parks Ozolkalns un atpūtas bāze „Žagarkalns”. Un ja būs labvēlīgi laikapstākļi ar sniegu un salu, tad Cēsu Pils dārzā tiks izveidota slēpošanas trase, kur mierīgi un rimti pārvietojoties uz slēpēm varēs izbaudīt gleznaino dārza un viduslaiku pils ainavu. Pēc labi pavadītas dienas slēpojot vai slidojot, vakaros, nedēļas nogalēs Cēsīs skanēs jau Ziemassvētku ieskaņas pasākumi, kas šogad būs patiešām bagātīgi un daudzveidīgi. Plašāk par pasākumiem Cēsu novadā skatīt http://www.cesis.lv/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


Liepupes muiža
,


Ungurmuiža
,


Limbažu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53590918sec.