Tūristiem Cēsīs iespēja izmantot Drauga kartes privilēģijas

Lai tūristiem Cēsis būtu vēl draudzīgāka pilsēta, ar šā gada pavasari Cēsu Tūrisma informācijas centrā tiek piedāvāta Cēsu Drauga karte, kura ļauj baudīt pilsētas daudzveidīgo piedāvājumu klāstu, ietaupot naudu. Par kartes priekšrocībām Travelnews.lv informē Cēsu TIC attīstības vadītāja Andra Magone.

Kartes īpašnieki saņem atlaides no 10% līdz pat 50% Cēsu novadā piedāvātajiem pakalpojumiem. Tie ir apskates objekti, aktīvā atpūta, kultūras pasākumi, ēdināšanas pakalpojumi, naktsmītnes, arī nelielu suvenīru iegāde.

Cēsu Drauga kartes priekšrocības:

Cēsu Pils kompleksa apmeklējumu, kurā iekļauta Viduslaiku pils, Cēsu muzejs un Izstāžu nams, ik sezonu kā primāro apskates objektu izvēlas tūristi – 50% atlaide ieejas biļetei.

Bērnu zinātnes centrā "Z(in)oo" izmēģināt dažādas tehnoloģijas un pārbaudīt dabas likumus var ne tikai bērni, bet arī pieaugušie ar 15% atlaidi ieejas maksai.

• Kamēr aktīvās atpūtas parks Ozolkalns gaida sniegu un kartes īpašniekus uz slēpošanas sezonu, Cēsu dabas takā varat pagūt izbraukt ar velosipēdiem, kurus iznomāt piedāvā aktīvā tūrisma centrs "Eži". Iegūsiet 15% atlaidi nomas pakalpojumiem un 15% visiem pirkumiem.

• Arī Cēsu Peintbola parks joprojām ir gatavs uzņemt asu izjūtu cienītājus un piedāvā 20% atlaidi lodīšu sākuma komplekta iegādei.

Atpūtas kompleksā "Rakši" var iepazīt eksotiskos dzīvniekus un dažādas aizraujošas atrakcijas, ar drauga karti saņemot 20% atlaidi pārgājienam ar lamām vai izjādei ar kamieli.

Pēc aktīvas dienas karti ir iespēja izmantot relaksācijai baseinā Rifs Priekuļos. Vienas stundas baseina apmeklējumam papildus vēl pusstunda.

• Lai pietiktu spēka pavadīt aizraujošu dienu, drauga kartes īpašnieki ar 10% atlaidi var ieturēt maltīti Cēsu kafejnīcās un bistro.

• Tālos viesus par 20% lētāk (par nakti) laipni uzņems viesnīca "Kolonna Hotel Cēsis", kas atrodas pašā pilsētas centrā. Tiem, kas vēlēsies izbaudīt Cēsu vecpilsētas burvību, viesnīca "Katrīna" piedāvā naktsmītni ar 5% atlaidi tieši vecpilsētas sirdī. Ja ir vēlēšanas aizbēgt no pilsētas burzmas, tad dabas tuvums uzrunās brīvdienu mājā "Celmi", kur var saņemt 10% atlaidi visiem viesu mājas pakalpojumiem.

• Lai atmiņas par viesošanos Cēsīs varētu paņemt līdzi, var izgatavot brīnišķīgu puzli pēc individuāla pasūtījuma, ko piedāvā Drauga kartes sadarbības partneris SIA "Anigma". Drauga kartes īpašniekiem - par 10% lētāk.

• Ja mājās palicis kāds mīļš cilvēks, kurš nav ticis ceļojumā, tad Cēsu pils suvenīru "šokopasta" saldā tāfelīte būs sirsnīgs mierinājums. Ar Drauga karti – 10% atlaide.

Kur un kā iegādāties

Cēsu Drauga karti var iegādāties jau pirms došanās uz Cēsīm. Atliek elektroniski aizpildīt pieteikuma anketu, pārskaitīt 4 Ls uz norādīto kontu un karte tiks nosūtīta pa pastu. Tāpat karti var iegādāties Cēsu Tūrisma informācijas centrā (Pils laukums 9), kafejnīcā "2Locals" Rožu laukumā, kafejnīcā "Vendene" (Valmieras iela 9) un krodziņā "Glendeloka" (Ata Kronvalda ielā 2b). Vietās, kur darbojas karte, ir izvietotas drauga kartes uzlīmes vai norādes.


Plašāka informācija atrodama interneta vietnē www.tourism.cesis.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Uzņēmumi


Ungurmuiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22821784sec.