Izdots jaunās sezonas Liepājas un apkārtnes tūrisma ceļvedis

Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs (LRTIB) izdevis jauno Liepājas pilsētas un apkārtnes tūrisma ceļvedi latviešu, lietuviešu, krievu, angļu un vācu valodā.

LRTIB ik gadu pirms aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas apkopo informāciju un izdod tūrisma ceļvedi, kurā pieejama aktuālā informācija gan par tūrisma apskates objektiem, jaunākajiem maršrutiem, aktīvās atpūtas iespējām, kultūras dzīvi un lielākajiem gaidāmajiem notikumiem, ēdināšanas vietām un naktsmītnēm un citu tūristam noderīgu informāciju gan Liepājā, gan apkārtnē.

Šajā sezonā kā jaunums tūrisma piedāvājumā akcentēts: Kungu ielas radošais kvartāls, kas ir mūsdienīga kultūras telpa, kurā notiek dažādi mākslas pasākumi – radošās darbnīcas, koncerti, performances un amatnieku tirdziņi;  piedzīvojumu brauciens gida pavadībā pa Liepājas nocietinājumiem - izturības pārbaude 40 km garumā un 5 stundu ilgumā; izbūvētās ezera laipas ar putnu vērošanas torņiem dabas mīļotājiem; aizvien lielāku popularitāti iegūst arī "BB Wakepark" Beberliņos, kas vasarā piedāvā kabeļa veikborda trasi ar apmācību iesācējiem, savukārt ziemā, sala laikā, tur darbojas āra slidotava.

Arī Liepājas novados ir radīti jauni tūrisma objekti, kurus ir vērts iepazīt: Kurzemes zvejnieka sēta Saraiķos; Priekules un Virgas Senlietu krātuvēs apskatāmi pilnībā nokomplektēts vietējā novada sieviešu tautas tērps; pastaigu cienītājus ar labiekārtotām pastaigu laipām, informācijas stendiem un piknika vietām gaidīs Ozollaipu pludmale "Liedagi; tiem, kas interesējas par senajām kulta vietām, interesants būs "Odziņu" bedrīšakmens - 15 kubikmetru lielais un 43 tonnas smagais dižakmens ikvienam ir apskatāms pie Grobiņas - Ventspils lielceļa; senatnīgas, savdabīgas un vērtīgas lietas, kas atrastas atkritumu grēdās, apskatāmas Nenovērtēto lietu muzeja atkrituma poligonā "Ķīvītes"; tajā apskatāmi vairāk kā 50 dažādi priekšmeti, piemēram, 1960. gadā gleznots Ļeņina orģinālportrets masīvā zeltītā rāmī. Aktīvās atpūtas cienītāju vidū arvien lielāku atsaucību gūst Grobiņas dzirnavu dīķī iekārtotais veikparks "Wiking Wake Center", kur iespējams vizināties ne tikai ar veikbordu, bet arī pūsli.

Tūrisma uzņēmēji aicināti izmantot šos bukletus, lai informētu savus viesus par Liepājas un apkārtnes atpūtas iespējām. Jaunie bukleti pieejami LRTIB birojā Rožu laukumā 5/6. Uzņēmēji var tos saņemt, iepriekš piesakoties pa e-pastu [email protected] vai zvanot +634 80808 un norādot uzņēmuma nosaukumu, vēlamo bukletu skaitu un valodas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12408805sec.