Siguldā apskatāma Aigara Hibnera fotoizstāde «Spēle»

No 11. janvāra līdz 10. februārim Siguldas pagasta Kultūras namā būs apskatāma Aigara Hibnera fotogrāfiju izstāde. Izstādē “Spēle” redzami Liepājas teātra aktieri, kas pirms vai pēc izrādes un pat izrādes laikā ļāvušies spēlei ar fotogrāfu, izceļot tēlu ārpus dekorācijām un izrādes vides vienu pašu kameras priekšā, – ļoti īsā laika sprīdī noķert pareizo mirkli, tēla vīziju, noskaņu un tīro emociju vienā kadrā. Izstādē skatāmi tēli no tādām izrādēm kā “Precības”, “Ģērbējs”, “Ķiršu dārzs”, “Mizantrops”, “Ragana”, u.c.

Aigars Hibneris dzimis 1967. gadā Liepājā. 1985. gadā pabeidzis Liepājas 5. vidusskolu (tagad Draudzīgā aicinājuma Liepājas pilsētas 5. vidusskola), studējis Latvijas Universitātes Ekonomikas fakultātē, savukārt 2004. gadā bakalaura grādu Tiesību zinātnēs ieguvis absolvējot Biznesa augstskolu Turību. No 2014. gada Aigars Hibneris bija lektors Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras koledžā.

14 gadu vecumā, Aigars Hibneris saprata, ka vēlas kļūt par fotogrāfu un strādāt preses un dokumentālās fotogrāfijas jomā. Pateicoties neatlaidīgam darbam un zināmā mērā apstākļu sakritībai no 1991. – 1998. gadam pirmā šāda iespēja arī radās, strādājot Liepājas rajona laikrakstā “Ļeņina Ceļš” (“Kursas Laiks”). Aigara Hibnera darbi ir publicēti daudzos preses izdevumos Latvijā un ārvalstīs. No 2007. līdz 2017. gadam Aigars Hibneris kā fotogrāfs pastāvīgi sadarbojas ar izdevniecību “Rīgas Viļņi”. Aigars Hibneris ar saviem darbiem ir piedalījies vairākās izstādēs un veidojis personālizstādes. 2012 gadā izdota grāmata “Liepājas teātris. Aiz priekškara”.

Izstāde apskatāma Siguldas pagasta Kultūras namā, Zinātnes ielā 7B no pirmdienas plkst. 10.00 līdz plkst. 19.00 un no otrdienas līdz piektdienai no plkst. 10.00 līdz 17.00. Izstāde atvērta no 11. janvāra līdz 10. februārim. Ieeja izstāde ir bez maksas, uzrādot sadarbspējīgu vakcinācijas vai izslimošanas sertifikātu kopā ar personas apliecinošu dokumentu (pase vai ID karte) . Apmeklējot izstādi ir jālieto sejas maskas.

Aicinām izstādes apmeklētājus ievērot visas valstī noteiktās epidemioloģiskās drošības prasības Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai. Aicinām rūpēties par roku higiēnu un izmantot publiski pieejamos dezinfekcijas stendus, kā arī ievērot distanci un sanitāro protokolu, apmeklējot publiskas vietas un pasākumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.34948611sec.