Siguldas vēja tunelis dosies pārziemot uz Dienvidāfriku

Jau šī gada 11. septembrī Siguldā esošais vēja tunelis AERODIUM dosies pārziemot uz Keiptaunas pilsētu Dienvidāfrikā. Jau nākamā gada maijā pēc tehnoloģiskiem uzlabojumiem tas atgriezīsies vēl modernāks, lai visi lidot gribētāji varētu lidot vēl brīvāk, vieglāk un izbaudīt to, ko nozīmē īsta Laimes tehnoloģija.

Ģirts Ķīnasts, AERODIUM izpilddirektors: „Siguldas atvērtā tipa vēja tunelī mūsu klientiem komfortabli ir lidot no +7 līdz + 35 grādu āra gaisa temperatūrā. Tāpēc, iestājoties rudens sezonai, šogad esam nolēmuši sekot gājputniem un doties pārziemot uz siltajām zemēm. Tādā veidā efektīvi izmantosim gan iekārtu, gan nodarbināsim Siguldas lidošanas personālu ar pastāvīgu darbu. Tā mums ir jau ierasta un pārbaudīta prakse, jo tieši šī iekārta ir ceļojusi vairākkārt, piedaloties arī mūsu pirmajā un leģendārajā šovā - Turīnas Olimpisko spēļu ceremonijā. Par modernizētā tuneļa atvēršanas pasākumu ziņosim pavasarī.”

Līdz pat 11. septembrim AERODIUM strādās ar pagarinātu darba laiku un būs atvērts no plkst. 10:00 līdz 20:00 katru dienu. Visām izsniegtajām dāvanu kartēm, kurām derīguma termiņš ir līdz 2012. gada 1. maijam, termiņš tiks automātiski pagarināts par 6 mēnešiem.

Šī sezona AERODIUM pagājusi ļoti veiksmīgi. Apmeklējumu skaits pieaudzis par 35%, salīdzinot ar iepriekšējo sezonu. Tāpat būtiski pieaudzis arī tūristu skaits, kas sastādīja 60% no visiem apmeklētājiem. Šobrīd AERODIUM Laimes tehnoloģija jau izplatīta vairākās pasaules valstīs un iedvesmojusi ļoti daudz cilvēkus. AERODIUM ražotie vēja tuneļi atrodas Kanādā, Dānijā, Ķīnā, Taizemē, Krievijā, Dienvidāfrikā, Saūda Arābijā, Dienvidkorejā, Kazahstānā, Lībijā un Pakistānā, kur tie ļoti iecienīti gan no vietējo iedzīvotāju, gan tūristu puses.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Rixwell Segevold Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.17467117sec.