Indijā kāds viesnīcu apmeklētājs četru mēnešu laikā nozadzis vairāk nekā 120 televizorus

Indijā arestēts ticis kāds vīrietis, kas tiek apsūdzets vairāk nekā 120 televizoru zādzībās no budžeta tipa viesnīcām visā Indijā. Šīs zādzības notikušas vairāk nekā četru mēnešu periodā, kas nozīmētu, ka vidēji katru nakti zaglis ir palicis kādā jaunā viesnīcā, no tās arī nozogot pa televizoram.

Šāda apmēra nedarbs Vasudevam Nanaiaham padevies, jo teju nevienas viesnīcas darbinieki nav domājuši, ka šis vīrietis varētu būt negodīgs - viņš atstājot "kārtīga un patīkama" viesa iespaidu. Tomēr šis kārtīgais viesis vienmēr viesnīcā ieradies ar salīdzinoši liela izmēra koferi, kurā tad arī ievietojis nozagto televizoru.

Nanaiahs ticis pieķerts zādzībā jau oktobra vidū, tomēr tika izlaists no apcietinājuma pret drošības naudu - līdz brīdim, kad tika arestēts pa jaunu - kārtējā TV zādzību. Policija vēstī, ka pie zādzībām indietis atgriezies jau pāris dienas pēc nokļūšanas brīvībā.

Policija arī skaidro, ka gadījumos, ja vīrieša koferis bijis par mazu, lai tajā ieliktu kāroto televizoru, viņš lūdzis sevi pārvietot uz istabu ar mazāku televizoru. 

Pieķerts Nanaiahs ticis tikai dēļ tā, ka kāds viņa potenciālais klients - televizora pircējis paziņojis par aizdomīgo darījumu policijai.

Kopumā policija saņēmusi 21 iesniegumu par zādzību. Vīrietim arī tiks veikts psiholoģiskā stāvokļa izvērtējums, cenšoties noskaidrot vai viņš ir garīgi pieskaitāms.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68859982sec.