Viesnīcā «Grand Hotel Kempinski Riga» rīko unikālu pasākumu «FAKE WEDDING by Heaven 67»

2019. gada 9. februārī Rīgā, viesnīcā Grand Hotel Kempinski Riga, norisinājās unikāls pasākums FAKE WEDDING by Heaven 67. "Pasākums ne tikai ļāva jaunā līmenī iepazīt kāzu rīkošanas industrijas profesionāļu piedāvātos pakalpojumus, bet arī, pats galvenais, sniedza iespēju apskatīt viesnīcas galveno zāli – Grand Ballroom – izrotātu kāzu noformējumā! Bieži vien pāri novērtē kāzu telpas neizdekorētā veidā, tāpēc viņiem ir grūti iztēloties, cik lielā mērā zāles izskatu var mainīt dekoratoru darbs, galdu izvietojums, ceremonijas arku, skatuves uzstādīšana utt. Mēs vēlējāmies nodemonstrēt visas zāles iespējas, jo zāli var viegli sadalīt trīs neatkarīgās un atsevišķās zonās. Šī ir unikāla iespēja piedzīvot "gandrīz īstas" kāzu svinības vietā, kur savas sapņu kāzas nosvinēt vēlētos daudzi, vienlaikus izvērtējot visus plusus un mīnusus, pārdomājot viesu izvietojumu pie galdiņiem un citas nianses.

Agrāk pāri apmeklēja izstādes, un stendos saņemtā informācija ļāva viņiem izdarīt izvēli par sev piemērotāko kāzu pakalpojumu sniedzēju. Vilšanās iespējamība bija ļoti augsta! Šobrīd topošie jaunlaulātie var klātienē novērtēt profesionāļu veikumu. Tā ir sava veida demo jeb izmēģinājuma versija, kas sniedz iespēju visos sīkumos izprast iespējamo kāzu norisi", - stāsta Malika Svjastins, vadītāja aģentūrai Heaven 67 - Grand Hotel Kempinski Riga event partnerim.

Šāda veida pasākumi netiek rīkoti ne Latvijā, ne Eiropā, tāpēc pasākums guva lielu atsaucību – visas biļetes bija izpārdotas jau nedēļu pirms pasākuma norises, bet visi, kas nebija paguvuši iegādāties biļetes, varēja sekot līdzi pasākuma gaitai tiešsaistes translācijā Facebook vietnē.

Pasākuma ietvaros viesiem bija iespēja baudīt grezno banketa zāles atmosfēru, kā arī īpašas četru kārtu kāzu vakariņas, ko nodrošināja viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga talantīgā pavāru komanda. Kopumā tika klāti 13 īpaši dekorēti kāzu galdiņi, kuru dekorācijas un dizainu veidoja dažādas aģentūras, kas sniedz kāzu dekorēšanas un rīkošanas pakalpojumus, piemēram, Art Event, Save the date, Oga Events, A.K. Design, Best Events un Art of Weddings. "Topošajiem jaunlaulātajiem ir ļoti svarīgi praktiski ieraudzīt, kā varētu izskatīties svinīgākā diena viņu dzīvē. Izstādes šo iespēju nespēj pilnībā sniegt, tāpēc ar lielu prieku piedalījāmies šajā unikālajā pasākumā, ko organizēja Heaven 67, – tas ir absolūti jauns savu iespēju prezentēšanas līmenis", - komentē Marija Arhipova, direktore aģentūrai Art Event, kas ne tikai veidoja viesiem klāto galdu noformējumu, bet arī dekorēja galveno skatuvi, raisot viesos patiesu sajūsmu. FAKE WEDDING by Heaven 67 piedalījās ne tikai pakalpojumu sniedzēji, bet arī pazīstami Latvijas influenceri – Maija Armaneva, Kristīne Virsnīte, Ilze Ceipa, Katrīna Puriņa-Liberte.

Aizraujošajā un brīžiem arī ļoti aizkustinošajā vakara šovprogrammā piedalījās tādi izpildītāji kā Natālija Tumševica-Ērgle, Miks Dukurs, mūzikas grupas Kruasans un Retweet, kā arī šovbalets La Carousell. Patīkams programmas elements bija balvas no juvelierizstrādājumu zīmola Grenardi, kas piedāvā arī rotas līgavām.

Viesi baudīja izsmalcinātu dzirkstošo vīnu Mionetto Prosecco, bet vakara vadītāju lomās iejutās Natālija Oļesika, Andrejs Veselovs, viesis no Sanktpēterburgas - Sergejs Miloslavskis, kā arī Anna Tutileva.

Vakars sniedza unikālu iespēju iejusties reālu kāzu atmosfērā no pasākuma sākuma līdz pat beigām, jo viss norisinājās tieši tādā veidā, kā jebkurās īstās kāzās. Lai pastiprinātu vakara īpašo un aizkustinošo noskaņu, organizatori bija aicinājuši pārus, kuri ir precējušies daudzus gadus: Dmitriju un Aļonu Grevcovus, kas dzīvo laimīgā laulībā jau 15 gadus, kā arī Muradu un Sabīnu Inojatovus, kas ir kopā jau astoņus gadus. Abi pāri atjaunoja savus kāzu solījumus, ko izteikuši viens otram pirms vairākiem gadiem, – aizkustinošo un skaisto ceremoniju vadīja ceremonijmeistares Inese Bumbiere-Kaže un Natālija Oļesika.

Pasākuma kulminācija bija tradicionālās tortes svinīgā sagriešana un brīnišķīgā deja, kuru pāri bija sagatavojuši Latvijas dziedātājas Natālijas Tumševicas-Ērgles deju skolā Studio Dance Magic.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.18319821sec.