Nosauks «Latvijas labāko restorānu TOP 30»

2019. gada aprīļa sākumā pēc starptautiskas žūrijas divu mēnešu intensīva darba tiks paziņoti Latvijas labākie restorāni jeb nosaukts "Latvijas labāko restorānu TOP 30".

Ceremonijas laikā tiks paziņots gan labākais Latvijas restorāns, gan arī uzvarētāji vairākās apakškategorijās, to skaitā "Labākais reģionālais restorāns", "Jaunais labākais restorāns", "Labākais serviss", "Labākais deserts", kā arī noteikts restorāns, kurā ir vistīkamākā atmosfēra.

Lai atlasītu trīsdesmit labākos Latvijas restorānus, tika vērtēti 60 restorāni visā Latvijā trīs kārtās. Žūrijas pārstāvji tika aicināti no astoņām valstīm: Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Nīderlandes, Dānijas, Ungārijas, Norvēģijas un Polijas. Žūrijas vidū bija atzīti un godalgoti šefpavāri un restorānu īpašnieki, restorānu kritiķi, šefpavāru pasaules čempionāta "Bocuse d’Or" pārstāvji un dalībnieki, viesmīlības eksperti, restorānu vadītāji.

Latvijas labāko restorānu vērtēšanu rīko Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra un Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs. "Latvijas labāko restorānu TOP 30" būs turpinājums portāla: www.dining.lv projektam, kas jau ieguvis plašu nozares atzinību aizvadītajos četros gados.

Projekts realizēts, pateicoties "airBaltic", "SIXT", "Mežpils alus" un "Pernod Ricard" atbalstam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63374114sec.