«AmberStone Hotels» viesnīca «Rija VEF Hotel» aizvada teicamu pirmo gadu

2020. gada martā aprit gads, kopš darbību uzsākusi "AmberStone Hotels" viesnīca "Rija VEF Hotel". Tā paguvusi iemantot lielu popularitāti Rīgas viesu vidū un aizvadīto gadu noslēgusi ar peļņu, bet apgrozījums pārsniedzis 1,6 miljonus eiro.

Piedāvājot kvalitatīvus izmitināšanas un ēdināšanas pakalpojumus un konferenču servisu, pirmajā darbības gadā viesnīcas "Rija VEF Hotel" noslogojums sasniedzis 83%, kas ir krietni virs vidējā tirgus rādītāja. Saskaņā ar Centrālās Statistikas pārvaldes datiem, pērn vidējais viesnīcu numuru noslogojums Rīgā bijis ap 60%.

Viesnīca "Rija VEF Hotel" atrodas Rīgā, Brīvības gatvē 199c, vēsturiski nozīmīgajā VEF kvartālā. Iepriekš viesnīca bija pazīstama kā "Days Hotel Riga VEF". Pārņemot viesnīcu savā īpašumā, "AmberStone Hotels" tās attīstībā ieguldīja ap 100 tūkstošus eiro, un pašlaik viesnīca darbojas kā paaugstināta komforta jeb "superior" trīszvaigžņu klases viesnīca.

Tai ir seši stāvi ar 135 labiekārtotiem viesu numuriem, to skaitā 101 standarta, 30 komforta un 4 luksusa numuriem. Viesiem ir pieejamas divas plašas bezmaksas autostāvvietas ar vietu skaitu līdz pat 150 automašīnām. Konferencēm, biznesa un atpūtas pasākumiem pieejamas trīs dažādas ietilpības konferenču zāles. Viesu labsajūtai pieejams arī restorāns, bārs un vasaras terase. Viesnīcas operators ir ilggadējs "AmberStone Hotels" sadarbības partneris "Mogotel".

"Pēdējos 10 gados Latvijā tūristu skaits ir dubultojies. Tādējādi pieaugusi arī investoru interese par nozari. Latviju kā pateicīgu vietu investīcijām atzinuši vairāki starptautiskie spēlētāji, ienākot tirgū ar jaunām un kvalitatīvām viesnīcām. Tas sekmēja nozares kopējā līmeņa paaugstināšanos. Viesnīcu piedāvāto pakalpojumu pieprasījums ir stabils, un arī turpmākās viesmīlības sektora perspektīvas ir salīdzinoši labas, pateicoties tūrisma un konferenču industrijas pieaugumam, lidostas un nākotnē – arī jaunā dzelzceļa projekta "Rail Baltic" – attīstībai. "Rija VEF Hotel" ar pozitīviem pirmā gada rezultātiem pierāda, ka attīstītājiem nav jābaidās no nišas produkta. Lielākā daļa atpūtas tūristu prioritāti piešķir vēsturiskajiem pilsētu centriem. Bet viesnīcnieki nedrīkst aizmirst par biznesa tūristiem un sporta grupām, kas bieži izvēlās apmesties tālāk no pilsētu centra burzmas. "Rija VEF Hotel" neatrodas Rīgas centrā, bet tā ir atradusi savus klientus. Pateicoties cenu politikai, kā arī ērtajai sasniedzamībai ar sabiedrisko transportu, šo viesnīcu nakšņošanai izvēlas galvenokārt dažādas ārvalstu un vietējās sportistu komandas, tūrisma grupas un jaunieši," atzīmē "AmberStone Hotels" valdes loceklis Jānis Vilisons.

Plašāka informācija par "Rija VEF Hotel" pieejama www.rijahotels.com. Papildus šai viesnīcai  "AmberStone Hotels" portfelī ir arī viesnīca "Rixwell Hotel Konventa Sēta", kā arī viesnīca "Rixwell Old Town" Tallinā. Vienlaikus projektu stadijā ir vēl divas viesnīcas Rīgas vecpilsētā.

SIA "AmberStone Hotels" ir daļa no "AmberStone Group", kas ir 2013. gadā Latvijā dibināta holdingkompānija, kura pārvalda savas meitas un asociētās sabiedrības dažādās nozarēs. Tās galvenais ilgtermiņa finanšu mērķis ir visa holdinga vērtības pieaugums, kā arī savu meitas un asociēto sabiedrību darbības ilgtspējas un stabilitātes nodrošināšana. "AmberStone Group" līdz šim veikusi investīcijas medicīnas, lauksaimniecības, kokapstrādes, kuģniecības, viesmīlības un citās nozarēs Latvijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.01189685sec.