«GEMOSS» granta konkursa uzvarētāju apbalvošana

Trešdien, 19. maijā plkst. 11.00 GEMOSS pagalmā, Mūkusalas ielā 73, Rīgā oficiālā noslēguma ceremonijā tiks apbalvoti GEMOSS granta konkursa finālisti. GEMOSS grants kā pirmreizēja iniciatīva tika izziņots 2020. gada nogalē ar mērķi sniegt iespēju jaunajiem uzņēmējiem attīstīt un ieviest tirgū veselīgus un inovatīvus pārtikas produktus.

Pasākuma plāns:

Ierašanās no plkst. 10:30

11.00 GEMOSS vadītājas Ievas Treijas uzruna

11.15 LIAA biznesa inkubatoru departamenta direktores Lauras Očagovas uzruna

11.25Gateway & Partners pārstāves Lauras Valteres uzruna

11.35  Granta konkursa uzvarētāju paziņošana un apbalvošana

12.00 Dzērieni un uzkodas

Par konkursu

GEMOSS granta konkurss tika izsludināts 2020. gada novembrī, lai veicinātu nozares atbalstu un jaunu produktu ieviešanu, kuros izmantoto izejvielu pamatā graudaugi, pākšaugi, rieksti, sēklas un žāvēti augļi.

Iepazīstot jaunus un uzņēmīgus potenciālos sadarbības partnerus, GEMOSS vēlas veicināt zināšanu un pieredzes bagātināšanu pārtikas ražošanas industrijā, sekmēt pretendentu produktu izstrādi un pārdošanas kanālu ieguvi, kā arī atbalstīt pārtikas ražotājus.

Konkursam tika saņemti vairāk nekā 170 pārtikas produktu ideju pieteikumi. Trešās konkursa kārtas dalībnieki ir pilnveidojuši savus produktus kopā ar GEMOSS ekspertu komandu. Pusfinālisti ir apguvuši jaunas zināšanas, piedaloties LIAA “Magnetic Latvia” biznesa inkubatoros, finanšu apmācībās ar “AG Capital” ekspertu Maksimu Siču un tirgus izpētes mācībās ar “INNOMATRIX” vadītāju Līgu Brasliņu.

Balvu fonds

1. Konkursa 1. vietas ieguvējs saņem 5000 eiro grantu; 2. vieta – 3000 eiro; 3. vieta – 2000 eiro. Finansējums tiek izlietots 70% izejvielu un iekārtu iegādei, bet 30 % – citiem ar ražošanu un produkta ieviešanu saistītiem izdevumiem;

2. Eksporta veicināšanas un mārketinga kompānijas “Gateway & Partners” simpātiju balva;

3. Zīmola aģentūras “Asketic” vadītāja Miķeļa Baštika konsultācija zīmola izstrādē un komunikācijā konkursa 1. vietas ieguvējam.

4. Pirmo trīs vietu ieguvējiem GEMOSS sniedz iespēju iekļaut produktu veikalu pastāvīgajā sortimentā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
Latvija 6 EUR
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73182178sec.