Šefpavārs Lauris Aleksejevs biroju kompleksā «Verde» atvērs jaunu restorānu «Dia 36.line»

Veselīgs un baudāms ēdiens ir neatņemama ne vien kvalitatīvas dzīves, bet arī produktīvas darba dienas sastāvdaļa. Tamdēļ biroju komplekss "Verde", attīstot papildu pakalpojumu klāstu, ir vienojies ar Latvijā atpazīstamo šefpavāru Lauri Aleksejevu par ilgtermiņa sadarbību. Rezultātā, investējot turpat 600 tūkstošus eiro, jau pavisam drīz tiks atvērts jauna koncepta dienas restorāns "Dia 36.line".

Jaunais "Dia 36.line" dienas restorāns, kas darbosies arī kā kafejnīca un uzkodu bārs, būs 537 m2 plašs un atradīsies "Verde" A ēkas lobija līmenī jeb 0. stāvā. Tā dizainu veido Veronika Novika saskaņā ar kopējo "Verde" arhitektūras stilistiku - gaišas telpas apvienojumā ar dabīgu zemes toņu mēbelēm un, protams, ļoti daudz telpaugu, kas restorānam piešķir īpašu "urbāno džungļu" noskaņu.

Iveta Lāce, "Verde" komercdirektore: "A-klases birojs nav iedomājams bez izcila ēdinātāja, un tieši tāds būs "Dia 36.line" restorāns. Esam cerības pilni, ka tas kļūs iecienīts ne vien mūsu nomnieku, bet arī Skanstes apkaimes un Rīgas klusā centra iedzīvotāju vidū".

Tiek plānots, ka "Dia 36.line" tiks atvērts jau šī gada vasarā. Restorāna dienas piedāvājumos dominēs sezonāli produkti, tai skaitā zivis, gaļa, augļi, ogas un dārzeņi, īpašu uzmanību pievēršot arī pilnvērtīgu ēdienu pagatavošanai veģetāriešiem un vegāniem.

Lauris Aleksejevs, restorānu grupas "36. līnija" īpašnieks un šefpavārs: "Lēmums atvērt jaunu "Dia 36.line" dienas restorānu šī brīža vismodernākajā biroju kompleksā "Verde" ir rūpīgi izsvērts ilgākā laika periodā. Esam daudz strādājuši pie tā koncepta izstrādes, lai apvienotu visu aktuālo - ilgtspējīga uztura tendences, garšīgas receptes, kvalitatīvu apkalpošanu un modernu dizainu. Ar nepacietību gaidām restorāna atvēršanos, jo esam gatavi katru darba dienu pilnvērtīgi ēdināt ne vien pāris tūkstošus "Verde" darbinieku un viesu, bet arī pasniegt ēdienu un dzērienus plašajā 5. stāva terasē, no kuras paveras burvīgs skats uz kluso centru".

Kā iepriekš ziņots, "Verde" ir pirmais "Capitalica Asset Management" īstenotais projekts Latvijā, kura attīstībā tiks ieguldīti vairāk nekā 65 miljoni eiro. Objekta būvniecības procesa vadītājs ir "SBA Group" meitasuzņēmums "Notus Developers", projekta ģenerālbūvnieks - būvkompānija "Velve", bet ekskluzīvais iznomāšanas un apsaimniekošanas partneris - Latvijā vadošā nekustamo īpašumu aģentūra "Colliers". Šobrīd par biroju kompleksa nomniekiem jau ir kļuvuši tādi uzņēmumi kā "Swisscom", "Decta", KPMG Latvijā", "Swetch", "Merito Group", "Workland", "Enefit", "VIA SMS Group", "Tietoevry" un "Dia 36.line".

Par "Verde"

"Verde" (www.verde.lv) ir zaļākais biroju komplekss Rīgā, Skanstes kvartāla sākumā (R.Hirša ielā 1), un vienīgais A klases biroju komplekss Latvijā, kura pirmā kārta atklāta 2022.gada vasarā. "Verde" sastāv no divām biroju ēkām ar kopējo iznomājamo platību 30 000 m2 (kopējā platība ar pazemes autostāvvietām - 45 000 m2). Komplekss izstrādāts atbilstoši BREEAM "Excellent" un gandrīz nulles enerģijas ēku jeb nZEB (nearly Zero Energy Building) standartiem. "Verde" īpašā atšķirības zīme būs nepārspējams zaļums gan uz 600 m2 plašām ar kokiem un augiem apstādītām terasēm katrā ēkā, gan apstādījumiem bagāts pagalms. Konkursā "Ilgtspējība arhitektūrā, būvniecībā, un dizainā 2020" "Verde" ierindojās starp ilgtspējīgākajiem projektiem. "Verde" savu "zaļo domāšanu" iemieso godalgoto Latvijas arhitektu Andra Kronberga un Jāņa Zvejnieka (ARHIS Arhitekti) ilgtspējīgā un mūsdienīgā arhitektūras risinājumā, kuru iedzīvina ar A klases energoefektivitātes un gudro ēku pārvaldības risinājumiem.

Par "Capitalica Asset Management" un "SBA Group"

Capitalica Asset Management (www.capitalica.lt) ir Lietuvas Centrālās bankas licencēts un pārraudzīts ieguldījumu pārvaldes uzņēmums, kas veic komerciālo nekustamo īpašumu pārvaldību Baltijas valstīs. Tā menedžētajam fondam Capitalica Baltic Real Estate Fund I pieder biroju komplekss "Verde" Rīgā, biznesa centrs 135 Viļņā, biznesa centrs Kauno Dokas Kauņā un tirdzniecības centrs Luizė Klaipēdā. Capitalica Z114 Real Estate Fund šobrīd pārvalda biroju un noliktavu kompleksu, un nākotnē plāno attīstīt jaunu A klases biznesa centru Žalgira ielā, Viļņā. Capitalica Green Logistics Fund pieder 4 loģistikas kompleksi - divi Tallinā, divi Rīgā. Capitalica Asset Management kontrolējošā akciju daļa (70%), pieder SBA Group, kas ir viena no lielākajām Lietuvas kapitāla biznesa grupām, bet vēl 30% pieder Capitalica Asset Management ģenerāldirektora A. Barštisa uzņēmumam Fox Holdings.

SBA Group ir viena no Lietuvas lielākajām daudznozaru uzņēmumu grupām, kas darbojas nekustamo īpašumu, investīciju pārvaldības, mēbeļu un apģērbu ražošanas nozarēs ar kopumā aptuveni 5000 darbiniekiem Baltijā. Konsolidētais apgrozījums 2021.gadā bija 404,6 miljoni eiro. SBA Group attīsta augsto tehnoloģiju pilsētiņu Rīgā, Lielirbes ielā, kā arī dzīvojamo rajonu Čakstes ielā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13075614sec.