Pavasaris ir ķermeņa atjaunošanās laiks

Aprīlis ir mēnesis, kad paliek siltāk un rodas sajūta, ka tuvojas vasara. Tajā pašā brīdī – tas ir laiks, kad vēl var pagūt uzlabota savu pašsajūtu, pievēršot īpašu vērību savam uzturam un sportiskām aktivitātēm, kas ir nepieciešamas formas atgūšanai.

Ir zināms, lai notievētu, ir svarīgi domāt ne vien tikai par savu uzturu, bet arī par fiziskām aktivitātēm, jo izvēlētā diēta veicina svara zudumu, bet fiziskās aktivitātes ietekmē tauku daudzuma samazināšanos, muskuļu veidošanos un vielmaiņas uzlabošanos. Fiziskās nodarbības ļauj iegūt līdzsvaru starp ķermeni un pašsajūtu.

Mūsdienās ir daudz sportisku nodarbību veidu un katrs var izvēlēties sev atbilstošāko.

Ir vērts pievērst uzmanību īpašam jaunumam - Fit20 treniņiem ar EMS metodi – , kas ietver 10 minūšu kardio treniņu, 20 minūšu intensīvo treniņu un 10 minūšu masāžu. Šī unikālā 40 minūšu nodarbība ir līdzvērtīga standarta 4 stundu treniņam. EMS metode daudz intensīvāk ļauj trenēt vairākas muskuļu grupas vienlaicīgi, kas nav iespējams parasta treniņa laikā.

Fit20 treniņos netiek izmantotas noslogojošas ierīces, nav jākustas ar pārslodzi vai jālēkā, tāpēc nodarbību gaitā locītavas nav pakļautas papildus slodzei. Ar trenažiera palīdzību impulsi tiek nosūtīti uz muskuļiem, pie tam aktivizējot katru, pat vismazāko muguras muskuli, un optimāli tos nostiprina. Ar impulsu palīdzību var samazināt nelīdzsvarotību starp ķermeni un mugurkaulu, kā arī atjaunot muskuļu simetriju.

Izcilas ir arī PiYo nodarbības svaigā gaisā, kas ir vingrojumu kombinācijas pēc Pilatesa un Fitness-jogas metodēm. Vingrinājumu akcents galvenokārt tiek likts uz muskuļu korsetes veidošanu un uz mugurkaula stiprināšanu. Katra kustība tiek apzināti saskaņota ar elpošanu un koncentrēšanos.

Diētu pasaulē arī ir savi jaunumi, piemēram, ir parādījusies īpaša metode  - organisma attīrīšanas un atjaunošanas sistēma ar svaigi spiestu sulu un smūtiju palīdzību - tas ir Detox Nude Foody. Detox Nude Foody ir izveidota ēdienkarte visai dienai, kas sastāv tikai no septiņiem, īpaši piemeklētiem kokteiļiem un sulām, kuri jādzer veselu dienu noteiktā kārtībā, precīzi norādītajā laikā, lai uzsāktu organisma attīrīšanas procesu. Detox Nude Foody parāda to, ka veselīgs uzturs var būt arī gards, interesants un aizraujošs.

Pareizais uzturs kopā ar fiziskām aktivitātēm ir tas, kas ļaus Jums justies labāk un sasniegt noteiktos rezultātus. Bet mūsdienās pastāv arī trešais komponents, kas agrāk nav ticis pieminēts – tās ir SPA procedūras!

SPA procedūru laikā vērtīgas vielas ietekmē organisma vielmaiņas procesus, izvada nevēlamos toksīnus un uzlabo veselību un garastāvokli. Šīs procedūras padara ādu par pievilcīgāku un starojošu, kā arī attīra, mitrina un padara par vēl elastīgāku. Masāžai ir limfodrenāžas efekts, tā atslābina un aktivizē visu ķermeni.  Rokās un pēdās ir izvietoti daudzie refleksa punkti, stimulējot tos – mēs varam ietekmēt visus iekšējos orgānus un rezultātā iegūt pilnvērtīgu iekšējo orgānu darbību.

Radīta unikāla notievēšanas programma 7/10/14/21/30 dienām, kas iekļauj Nude Foody kursu, kompleksā ar fiziskām aktivitātēm un SPA procedūrām. Tā tiek piedāvāta vienā no Jūrmalas viesnīcām. Tā ir lieliskā programma tiem, kas jūtas noguruši un vēlas atslābināties, izbaudīt un iegūt maksimālu efektu!

Vairāk informācijas www.eiropahotel.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48157692sec.