Cik reisus dienā veic no Rīgas izlidojošo aviokompāniju lidmašīnas?

Pie precīzas apkopes, lidmašīnai, tāpat kā datoram, nevajadzētu būt nekādām problēmām funkcionēt nemitīgi. Tomēr, protams, katra lidsabiedrība pati plāno cik bieži un daudz tās izmanto savas lidmašīnas. Pēc pieredzes varam teikt, ka jebkura lidmašīnas dīkstāve ne tikai nenes lidsabiedrībai peļņu, bet pat nes zaudējumus. Pēc pieredzes ir novērots, ka, piemēram, "Ryanair" lidmašīnas teju visu laiku ir "gaisā", kursējot no vienas lidostas uz otru, cenšoties "pielādēt" lidmašīnas pēc iespējas ātrāk.

Intereses pēc palūkojāmies uz pāris lidsabiedrībām, kas izlido no lidostas "Rīga" - cik liels ir šo lidmašīnu noslodzes faktors un uz kādiem galamērķiem tās lido. Protams, lidsabiedrības un lidojumus izvēlējāmies nejaušības kārtībā.

Ryanair:

Pēc lidojumu grafika varam secināt, ka dienā "Ryanair" lidmašīna gaisā pavada aptuveni 12 stundas. Vidējais pasažieru izlādes un ielādes laiks - 40 minūtes.

Wizzair:

Pēc lidojumu grafika varam secināt, ka dienā "Wizzair" lidmašīna gaisā pavada aptuveni 10 stundas. Rezams gan, ka viens no lidojumiem ir pārvirzīts, kas nozīmē, ka pārējie lidojumi aizkavējušies. Vidējais pasažieru izlādes un ielādes laiks - 30 minūtes.

Airbaltic:

Airbaltic flotē ir diva veida lidmašīnas - mazie "Bombardieri" pārsvarā īsajiem lidojumiem (zem/ap stundu), kā arī lielās lidmašīnas tālākiem lidojumiem. Mazā lidmašīna tiek izmantota vidēji piecas reizes dienā, kopā nolidojot aptuveni 3 stundas. Vidējais pasažieru izlādes/ielādes laiks - no pusstundas līdz stundai.

Savukārt jaunie "Bombardier CS300" veic aptuveni 4 lidojumus dienā, nolidojot aptuveni 9,5 stundas. Vidējais pasažieru izlādes un ielādes laiks - pusotra stunda.

Lufthansa:

"Lufthansas" lidojumu statistika ir daļēji slēpta, tāpēc nav iespējams precīzi noteikt datus par šo kompāniju.

Turkish Airlines:



Pēc grafika redzams, ka lidmašīna nav veikusi pilnu darba dienu, tāpēc raudzījāmies uz citu "Turkish" lidmašīnu.


"Turkish Airlines" lidmašīnas darba diena ir aptuveni 9 stundas dienā. Vidējais pasažieru izlādes un ielādes laiks - gandrīz 1,5 stundas.

Aeroflot:



Šī "Aeroflot" lidmašīna dienā nolidojusi 11 stundas, tomēr jāņem vērā lielā laika zonu atšķirība (lidmašīna izlidojusi 8:20 un nosēdusies 8:43 pirmajā lidojumā). Vidējais pasažieru izlādes un ielādes laiks - 1,5 stundas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78842402sec.