Wizz Air atceļ lidojumus uz diviem galamērķiem

Wizz Air informēja, ka no 2020. gada 10. marta pārtrauc lidojumus visos Itālijas maršrutos sakarā ar Itālijas premjerministra izziņoto Itālijas karantīnu, lai ierobežotu koronavīrusa uzliesmojumu valstī. No 2020. gada 12. marta tiks pārtraukti lidojumi uz Telavivu un Eilatu sakarā ar Izraēlas valsts iestāžu izsludināto 14 dienu karantīnu visiem ieceļojošajiem pasažieriem, lai ierobežotu koronavīrusa uzliesmojumu. 

Lidojumi no visiem Wizz Air galapunktiem uz Itāliju (Algēro, Bari, Boloņu, Katāniju, Milānu Bergamo, Milānu Malpensu, Neapoli, Pizu, Romu Čampīno, Romu Fjumičīno, Turīnu, Venēciju Trevizo, Veronu) tiks pārtraukti līdz 3. aprīlim.

Lidojumi no Vīnes, Sofijas un Varnas, Budapeštas un Debrecenas, Rīgas, Viļņas, Katovices, Krakovas un Varšavas, Bukarestes, Klužas-Napokas, Jasiem, Sibiu un Timišoaras, Londonas Lūtonas uz Telavivu un Eilatu tiks pārtraukti līdz 23. martam ieskaitot.

Pasažieri, kuru lidojumus ietekmē šīs pārmaiņas un kas ir iegādājušies biļetes tieši vietnē wizzair.com vai lidsabiedrības mobilajā lietotnē, tiks automātiski informēti ar e-vēstuli, kurā tiek piedāvāta bezmaksas atkārtota iegāde, sākotnējās maksas pilna atmaksa vai 120 % atmaksa lidsabiedrības kredītā. Pasažieri var izvēlēties kādu no iepriekš minētajiem variantiem, noklikšķinot uz saites e-vēstulē un mūsu pašapkalpošanās platformā ērti atlasot labāko iespēju.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka lidsabiedrība var informēt tikai tos pasažierus, kas ir nopirkuši biļetes vietnē wizzair.com vai lidsabiedrības mobilajā lietotnē. Pasažieriem, kas iegādājušies biļetes caur tūrisma aģentūrām, tostarp tiešsaistes tūrisma aģentūrām, ir jāsazinās ar uzņēmumu, kurā ir pirktas biļetes. 


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51555896sec.