Lidostā «Rīga» varēs pārbaudīties pie mediķiem un lūdz lieki nedoties uz lidostu

Lai pēc iespējas mazinātu jaunā koronavīrusa izraisītās saslimšanas COVID-19 izplatības riskus, lidostā “Rīga” ielidojošiem pasažieriem ar saslimšanas simptomiem būs iespēja pārbaudīt veselību pie mediķiem. 

Lidosta aicina pavadītājus un sagaidītājus ierasties lidostā tikai tad, ja pasažierim nepieciešama palīdzība nokļūšanai no vai uz lidostu. Tāpat pasažieri tiek lūgti nokļūšanai mājās no lidostas pēc iespējas izmantot personīgo transportu.

No 15.marta plkst.18.00 sadarbībā ar Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu (NMPD) lidostā tiks nodrošināta iespēja veikt veselības pārbaudes ielidojošiem pasažieriem ar saslimšanas simptomiem. Mediķu punkti atradīsies terminālī E un C atlidošanā pirms bagāžas saņemšanas.

Lidosta arī atgādina, ka visus jautājumus, kas saistīti ar lidojumu rezervācijas atcelšanu vai maiņu, kā arī līdzekļu atgūšanu, pasažieriem jārisina ar savām aviokompānijām. Lidosta aicina šos jautājumus ar aviokompānijām risināt attālināti, neierodoties klātienē lidostā.

Jau ziņots, ka Latvijas Republikas Ministru Kabinets ir lēmis no šā gada 17.marta plkst.00.00 līdz 14.aprīlim atcelt starptautiskos pasažieru pārvadājumus no un uz lidostu “Rīga”.

Līdz ierobežojumu spēkā stāšanās brīdim lidosta turpinās darbu ikdienas režīmā. Pēc ierobežojumu spēkā stāšanās lidosta strādās ierobežotā apjomā, apkalpojot kravas reisus un pasažieru reisus, kas tiks atļauti ar īpašu satiksmes ministra atļauju.

Lidosta “Rīga” ir strauji augošs Ziemeļeiropas gaisa satiksmes mezgls. No lidostas “Rīga” ziemas sezonā iespējams doties uz vairāk nekā 70, bet vasaras sezonā - uz vairāk nekā 100 galamērķiem, ko nodrošina 20 aviosabiedrības. 2019.gadā lidosta “Rīga” apkalpoja vairāk nekā 7,8 miljonus pasažieru. Kompānijas “Cirius” pētījumā lidosta “Rīga” atzīta par 2019.gada 4.punktuālāko lidostu pasaulē vidējo lidostu grupā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Avis
,


airBaltic
,


Rixwell Elefant Hotel semināru telpas
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16989112sec.