«airBaltic» 2020. gadā atbildējusi uz vienu miljonu pasažieru jautājumu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2020. gadā atbildējusi uz 997 000 pasažieru pieprasījumu, kas saņemti zvanu centrā, e-pastā vai sociālajos medijos. Lai arī pērn airBaltic pārvadāto pasažieru skaits salīdzinājumā ar 2019. gadu kritās par 73%, pasažieru interesējošo jautājumu skaits pieauga par 26%. 

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Līdzko tika ieviesti pirmie ceļošanas ierobežojumi 2020. gada martā, mēs novērojām būtisku pieprasījumu skaita pieaugumu no mūsu pasažieriem. Visu 2020. gadu mēs bijām uzticams informācijas avots mūsu pasažieriem par dažādajiem, mainīgajiem ceļošanas ierobežojumiem visā Eiropā.” 

“Sākotnēji aizvien lielāks zvanu un e-pastu skaits radīja ilgāku gaidīšanas laiku mūsu klientiem. Mēs nekavējoties uzlabojām mūsu klientu apkalpošanas un zvana centra kapacitāti. Palielinot darbinieku skaitu, mēs spējām saglabāt augstu pakalpojumu līmeni,” piebilst Martins Gauss. 

Dažus mēnešus 2020. gadā vidējais zvana ilgums pārsniedza 14 minūtes, salīdzinot ar iepriekšējo vidējo rādītāju trīs minūtes un 30 sekundes. Tajā pat laikā airBaltic spēja saglabāt vidējo zvana gaidīšanas laiku rindā zem vienas minūtes. 

Kamēr ienākošo zvanu un e-pastu skaits pieauga attiecīgi par 23% un 26%, sarunu skaits sociālajos medijos dubultojās. airBaltic aktīvi strādā, lai uzlabotu pakalpojumus, ko lidsabiedrība klientiem piedāvā Facebook Messenger un citās sociālo mediju platformās. 

Pasažieru veselība un drošība ir airBaltic galvenā prioritāte. airBaltic ieviesusi plašus veselības aizsardzības pasākumus un lidojumus organizē saskaņā ar atbildīgo institūciju rekomendācijām. Lai uzzinātu vairāk par airBaltic veselības aizsardzības pasākumiem, aicinām apmeklēt airBaltic mājaslapu: www.airbaltic.com/lv/veselibas-aizsardziba.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.25183105sec.