«airBaltic» nominēta IATA Daudzveidības un iekļaujošas komandas balvai

Starptautiskā Gaisa satiksmes asociācija (IATA) paziņojusi, ka Latvijas lidsabiedrība airBaltic kopā ar Air Canada un All Nippon Airways nominēta Daudzveidības un iekļaujošas komandas balvai (Diversity & Inclusion Team Award), kuras ceremonija norisinājās ikgadējās IATA kopsapulces laikā Bostonā, ASV.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Pēdējos gados mēs esam turpinājuši mūsu darbu, lai uzņēmumā sasniegtu dzimumu līdztiesību un popularizētu labi apmaksātas profesijas sieviešu vidū. Tas ir pagodinājums saņemt atzinību par mūsu centieniem globālā mērogā.”

Kopš 2013. gada airBaltic darbinieku vidū visā uzņēmumā saglabājusi pilnīgu dzimumu līdzvērtību. Šobrīd vairāk nekā 40% no airBaltic augstākā līmeņa vadības pārstāvjiem ir sievietes. Lidsabiedrība arī saglabājusi 50% dzimumu proporciju starp visiem vadītājiem.

IATA Daudzveidības un iekļaujošas komandas balva ir radīta, lai godinātu lidsabiedrības, kas savā daudzveidībā piedzīvojušas nozīmīgas izmaiņas, pateicoties darbam, kas paveikts attiecībā uz daudzveidību un iekļaušanu. IATA Daudzveidības un iekļaujošas komandas balvu saņēma All Nippon Airways.
IATA Daudzveidības un iekļaujošu balvu mērķis ir novērtēt lielisko darbu, kas tiek darīts, lai attīstītu nozari nākotnē. 2019. gadā ieviestās balvas tiek piešķirtas trīs kategorijās un tās izvērtē neatkarīga žūrija. Kopumā IATA saņēmusi 68 pieteikumus.

airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.87516809sec.