«airBaltic» vietnē «OpenSea» veiksmīgi izdod devītos neaizstājamos blokķēžu žetonus jeb NFT

Latvijas lidsabiedrība airBaltic šodien vietnē OpenSea izdevusi jau devītos neaizstājamos blokķēžu žetonus jeb NFT (non-fungible token) par fiksētu cenu 0,01 Ether. Kopumā desmit jaunas, unikālas kolekcionējamas airBaltic Pilsētu kolekcijas kopijas iespējams iegādāties šeit: https://opensea.io/airBaltic.

Devītais airBaltic izdevums ir digitāls mākslas darbs, kurā attēlota viena no Latvijas mīlētākajām pilsētām – Valmiera ir viena no vecākajām pilsētām Latvijā, kas asociējas ar kultūras dzīvi, skaistu dabu, talantīgo olimpisko čempionu Māri Štrombergu un Svētā Sīmaņa baznīcu – vienu no nozīmīgākajiem Latvijas viduslaiku arhitektūras pieminekļiem. 2018. gadā, godinot Latvijas simtgadi, airBaltic aicināja ikvienu balsot par savām iemīļotākajām Latvijas pilsētām, kuru vārdos tika nodēvētas lidsabiedrības Airbus A220-300 lidmašīnas. Lai iegūtu plašāku informāciju par airBaltic NFT Pilsētas kolekcijas devīto izdevumu, Valmiera, lūdzam apmeklēt airBaltic blogu: https://blog.airbaltic.com/lv/airbaltic-nft-pilsetas-kolekcija-devitais-izdevums-valmiera/.

airBaltic 14. aprīlī kļuva par pasaulē pirmo lidsabiedrību, kas izdevusi neaizstājamos blokķēžu žetonus jeb NFT (non-fungible token). Lidsabiedrība izdevusi ierobežota daudzuma NFT, kuros attēlota Airbus A220-300 lidmašīna ar tās reģistrācijas numuru, kā arī mākslas darbs ar vienu no Latvijas iemīļotākajām pilsētām – Kuldīgu. Kopš tā laika airBaltic izdevusi vēl astoņus digitālus mākslas darbus, godinot iemīļotās Latvijas pilsētas – Cēsis, Alūksni, Liepāju, Bausku, Siguldu, Jelgavu, Ogri un tagad Valmieru. No pirmā vēsturiskā izdevuma joprojām iespējams iegādāties 52 NFT, bet NFT no nākamajiem izdevumiem ir izpārdoti.

airBaltic pasaulē ir pazīstama kā inovatīva lidsabiedrība. 2014. gadā airBaltic kļuva par pirmo lidsabiedrību pasaulē, kas maksājumiem par biļešu iegādi pieņēma Bitcoin. Tagad sadarbībā ar pakalpojumu sniedzēju BitPay airBaltic pieņem arī citas kriptovalūtas, tostarp Bitcoin Cash, Ether un Dogecoin, biļešu iegādēm, kas veiktas lidsabiedrības mājaslapā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.17685294sec.