«airBaltic» noslēdz Pilsētu kolekciju, vietnē «OpenSea» veiksmīgi izdodot četrpadsmitos neaizstājamos blokķēžu žetonus jeb NFT

16. augustā tika noslēgta pirmā airBaltic NFT kolekcija, izdodot jau četrpadsmitos airBaltic Pilsētu kolekcijas neaizstājamos blokķēžu žetonus. Jaunais NFT ir pieejams vietnē OpenSea par fiksētu cenu 0,1 Ether. Kopumā 100 jaunas, unikālas, kolekcionējamas airBaltic Pilsētu kolekcijas kopijas iespējams iegādāties šeit: https://opensea.io/airBaltic.

Četrpadsmitais airBaltic izdevums ir digitāls mākslas darbs, kurā attēlota viena no Latvijas mīlētākajām pilsētām – Rīga. Skaistā Latvijas galvaspilsēta ir mājvieta vēsturiskajam Brīvības piemineklim, skaistajām jūgendstila ēkām un modernajai Latvijas Nacionālajai bibliotēkai. 2018. gadā, godinot Latvijas simtgadi, airBaltic aicināja ikvienu balsot par savām iemīļotākajām Latvijas pilsētām, kuru vārdos tika nodēvētas lidsabiedrības Airbus A220-300 lidmašīnas. Lai iegūtu plašāku informāciju par airBaltic NFT Pilsētas kolekcijas četrpadsmito izdevumu, Rīga, lūdzam apmeklēt airBaltic blogu: https://blog.airbaltic.com/lv/airbaltic-nft-pilsetas-kolekcija-cetrpadsmitais-izdevums-riga/.

airBaltic 2021. gada 14. aprīlī kļuva par pasaulē pirmo lidsabiedrību, kas izdevusi neaizstājamos blokķēžu žetonus jeb NFT (non-fungible token). Lidsabiedrība izdevusi ierobežota daudzuma NFT, kuros attēlota Airbus A220-300 lidmašīna ar tās reģistrācijas numuru, kā arī mākslas darbs ar vienu no Latvijas iemīļotākajām pilsētām – Kuldīgu. Kopš tā laika airBaltic izdevusi vēl trīspadsmit digitālus mākslas darbus, godinot iemīļotās Latvijas pilsētas – Cēsis, Alūksni, Liepāju, Bausku, Siguldu, Jelgavu, Ogri, Valmieru, Gulbeni, Smilteni, Līvānus, Jūrmalu un tagad Rīgu.

airBaltic pasaulē ir pazīstama kā inovatīva lidsabiedrība. 2014. gadā airBaltic kļuva par pirmo lidsabiedrību pasaulē, kas maksājumiem par biļešu iegādi pieņēma Bitcoin. Tagad sadarbībā ar pakalpojumu sniedzēju BitPay airBaltic pieņem arī citas kriptovalūtas, tostarp Bitcoin Cash, Etherun Dogecoin, biļešu iegādēm, kas veiktas lidsabiedrības mājaslapā.

Kā ziņots iepriekš, airBaltic 2022. gada maijā izziņoja par plāniem izdot jaunu neaizstājamo blokķēžu žetonu jeb NFT (non-fungible token) kolekciju Planies, kurā būs 10 000 unikāli animācijas lidmašīnu dizaini. NFT īpašnieki varēs saņemt airBaltic Club punktus un citas lojalitātes programmas priekšrocības. airBaltic City Collection NFT īpašnieki varēs saņemt Planies NFT bez maksas.

Lai iegūtu papildu informāciju, lūdzam apmeklēt Planies NFT Kluba mājaslapu https://www.planiesnft.com/, kā arī Twitter kontu @PlaniesNFT un Discord klubu vietnē https://discord.gg/37E53cQ4fH.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.3101089sec.