airBaltic papildina savu lojalitātes programmu ar 10 000 digitāliem kolekcionējamiem blokķēžu žetoniem Planies

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo par jauniem tehnoloģiju papildinājumiem uzņēmuma lojalitātes programmai airBaltic Club, izdodot 10 000 neaizstājamo blokķēžu žetonu jeb NFT (non-fungible token) ar nosaukumu Planies. Planies īpašnieki varēs saņemt airBaltic Club punktus un citus ieguvumus, pat ja viņi ceļo reti.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): “Esam novērojuši lielu interesi par mūsu sākotnējiem NFT – airBaltic Pilsētu kolekciju, un tagad speram nākamo attīstības soli. Sniedzot tādus papildu ieguvumus kā pastāvīgo lidotāju punkti un atsevišķi kuponi, mēs nodrošinām papildu vērtību kolekcionāriem. Tas ir pirmais solis, lai nākotnē sagatavotu mūsu lojalitātes programmu kriptovalūtas izmantošanai.”

“Vienlaikus ar Web 3.0, kas pazīstams arī kā Web3, ieviešanu airBaltic gatavojas savai pastāvīgo lidotāju programmai izstrādāt uz žetoniem balstītu ekonomiku. NFT tehnoloģija palīdzēs vēl vairāk digitalizēt šos procesus ne tikai mūsu lojalitātes programmā, bet arī citos lidsabiedrības procesos, tādējādi samazinot izdevumus. Turklāt dažādi Planies tiks iekļauti lidmašīnās esošajos izklaides materiālos bērniem un jauniešiem, kā arī airBaltic reklāmās,” piebilst Gauss.

Planies ir digitāli kolekcionējami NFT, un tos veido unikāli animācijas lidmašīnu dizaini ar dažādiem elementiem, tai skaitā muti, acīm, spārniem, dzinējiem un tamlīdzīgi. Kopumā šim nolūkam veltītā vietnē tiks izdoti 10 000 unikālu Planies. Pēc sākotnējās pārdošanas vietnē OpenSea būs iespējams tos kolekcionēt vai apmainīt.

airBaltic pasaulē ir pazīstama kā inovatīva lidsabiedrība. 2014. gadā airBaltic kļuva par pirmo lidsabiedrību pasaulē, kas maksājumiem par biļešu iegādi pieņēma Bitcoin un citas kriptovalūtas. 2021. gadā airBaltic kļuva par pirmo lidsabiedrību pasaulē, kas izdeva NFT. airBaltic Pilsētu kolekcija pieejama šeit: https://opensea.io/airBaltic.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Latvija
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62951684sec.