VIDEO: «Imagine Dragons» ieraksta paziņojumu Ukrainas aviokompānijas lidmašīnas pasažieriem

Ukrainas prezidenta dibinātā līdzekļu vākšanas iniciatīva UNITED24 kopā ar tās vēstniekiem, grupu Imagine Dragons, un Ukrainas aviokompāniju “SkyUp Airlines” aicina ziedot Ukrainas atbalstam nepieciešamajai medicīniskajai palīdzībai. Populārā grupa ierakstījusi paziņojumu, kas dzirdams īpaša krāsojuma lidmašīnā uzreiz pēc drošības instrukcijas.

Kopš novembra lidojumus 10 valstīs, tostarp Latvijā, veic Ukrainas aviokompānijas “SkyUp Airlines” lidmašīna ar īpašu UNITED24 krāsojumu, lai atgādinātu pasaulei par Ukrainu un tai nepieciešamo atbalstu. Kopumā kopš novembra lidmašīna veikusi 43 lidojumus uz 14 lidostām 10 valstīs: Latvijā, Igaunijā, Francijā, Zviedrijā, Portugālē, Polijā, Rumānijā, Moldovā, Ēģiptē un Tunisijā, kopumā pārvadājot 9000 cilvēku.

Ziedot Ukrainas aizstāvjiem nepieciešamajai medicīniskajai palīdzībai var tiešsaistē: https://donorbox.org/skyup.

“Pasaules slavenie mūziķi no Imagine Dragons kļuva par UNITED24 vēstniekiem pagājušā gada jūlijā. Kopš tā laika viņi pastāvīgi ir atbalstījuši projektus un ziedojumu vākšanu, lai palīdzētu Ukrainai - piedaloties koncertā Ukrainas Neatkarīgas dienā, palīdzējuši savākt līdzekļus ātrās palīdzības auto iegādei, tagad - ierakstot paziņojumu SkyUp pasažieriem. Mēs esam ļoti pateicīgi par šo atbalstu un ticam, ka kādu dienu grupa ierakstīts vēl vienu īpašu paziņojumu, ko dzirdēs pasažieri pirmajā reisā uz Kijivu,” saka Jaroslava Gresa, UNITED24 koordinatore.

Imagine Dragons ne tikai uzrunā SkyUp lidmašīnas pasažierus, bet arī izlozēs divas biļetes kādam no ziedotājiem uz kādu no grupas koncertiem. Ikviens var piedalīties, veicot ziedojumu līdz 2023.gada 12.februārim caur UNITED24 https://donorbox.org/skyup.

“SkyUp atbalsta iniciatīvas, lai palīdzētu mūsu dzimtenei un lai to attīstītu. Mēs esam lepni pievienoties UNITED24 projektam, kas apvieno pasaules viedokļu līderus Ukrainas atbalstam. Kā Ukrainas uzņēmums, kas veic pasažieru pārvadājumus Eiropā, mēs ticam Ukrainas uzvarai. Mēs arī ticam, ka lielākais Imagine Dragons koncerts drīz notiks Kijivā un mēs atkal atvērsim mūsu valsti visai pasaulei,” saka Marianna Grigoraša, SkyUp Airlines mārketinga direktore.

“United24” ir Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska atklāta iniciatīva - kolektīvā finansēšanas plaforma Ukrainas atbalstam. Astoņu mēnešu darbības laikā UNITED24 ir savācis vairāk kā 238 miljonus eiro no 110 pasaules valstīm.

“SkyUp Airlines” ir vienīgā Ukrainas lidsabiedrība, kas turpina darbību kara laikā. “SkyUp Airlines” izpilda Ukrainas tūroperatora Join UP!™ organizēto ceļojumu lidojumus no 7 valstīm, kur tūroperators strādā: Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Polijā, Rumānijā, Moldovā un Kazahstānā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15262008sec.