«Wizz Air» galamērķu skaits no Rīgas samazinās līdz minimumam

Vēl nesen Ungārijas zemo cenu lidsabiedrības “Wizz Air” lidojumu galamērķu skaits bija iespaidīgs, ļaujot par saprātīgām naudiņām doties ceļā.

Lai gan lidosta “Rīga”, atšķirībā no kaimiņvalstīm Igaunijas un Lietuvas, nav satricinājušas lidsabiedrības ar paziņojumiem par maksas paaugstināšanu, šķiet, ka “Wizz Air” Latvijas tirgus vairs nav interesants.

Nopietns zaudējums bija Reikjavikas kā galamērķa zaudēšana budžeta ceļotājiem, bet nu jauns satricinājums – no marta pārtraukti lidojumi arī uz Nīderlandes Eindhovenas lidostu. Šobrīd piedāvājumā vien divi galamērķi – Londonas Lutonas lidosta un Kutaisi Gruzijā.

Travelnews.lv uzdeva jautājums arī “Wizz Air”, lūdzu nokomentēt nākotnes vīziju un iemeslus, kādēļ šobrīd ir tik maz tiešo galamērķu no Rīgas. Lūk, kāda atbilde: “”Wizz Air” nodrošina zemo cenu savienojumus ar unikālu pieredzi ceļojumu cienītājiem, kuri vēlas izpētīt jaunus galamērķus. Tomēr, reaģējot uz tirgus attīstību un mūsu klientu vajadzībām, ir nolemts izmantot izaugsmes iespējas, pārdalot savu kapacitāti uz citiem maršrutiem ar augstāku pieprasījumu, piemēram, ikdienas lidojumus uz Londonu. Tāpat Latvijas pilsoņi var izmantot “Wizz Air” lidojumu uz Kutaisi divas reizes nedēļā.”

Tikmēr no Viļņas ar “Wizz Air” var doties uz vairākiem gana interesantiem galamērķiem, bet vasarā klāt nāks arī tāda eksotika kā Larnaka Kiprā, Erevāna Armēnijā, Splita Horvātijā, Telaviva Izraēlā un citi. Bet no Tallinas būs lidojumi uz Kutaisi un Milānu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 21.04.2024 Bērnu un jauniešu teātru festivāls Valmieras TIC
19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1641829sec.