Kad bēgošas iguānas un nepareiza izmēra pidžamas aizkavē lidojumu

Dažkārt lidojumi mēdz aizkavēties objektīvu iemeslu dēļ, bet dažreiz kavēšanās iemesli ir teju vai neticami. Portāls “Simpleflying.com” ir apkopojis piecus dīvainus stāstus – notikumus,  kuru dēļ ir aizkavējušies lidojumi.

Spītnieki un pidžamas

Šis ir stāsts par diviem ietiepīgiem pirmās klases pasažieriem lidsabiedrības “Qantas Airways” lidojumā no Losandželosas uz Melburnu. Lidsabiedrība tālajos lidojumos piedāvā pasažieriem naktsveļu, un šie divi pasažieri bija pasūtījuši XL izmēra pidžamas. Diemžēl šajā lidojumā šāda izmēra naktsveļa nebija pieejama, un salona apkalpe piedāvājusi viņiem šāda izmēra pidžamu no biznesa klases, taču pasažieri no šāda piedāvājuma atteicās. Šis incidents aizkavēja reisa izlidošanu par 30 minūtēm, un situācija atrisinājās vien tad, kad neapmierinātais pāris pameta lidmašīnu.

Bēgošās iguānas

Kāds pasažieris no Kubas lidojumā mēģināja pārvest uz Toronto četras iguānas, kuras ceļotājs bija paslēpis savā reģistrētajā bagāžā. Kad “WestJet” reiss ieradās Toronto, Kanādas muitnieki koferī atrada tikai divas no četrām iguānām – divi rāpuļi bija pazuduši. Piesardzības nolūkos bija jāatrod visi pasažieri, kuri lidoja šajā reisā, bet daži no tiem jau bija iekāpuši nākamajā lidmašīnā, kas lidoja uz Vankūveru, lai rāpuļi nejauši nesabojātu kādas sistēmas un nepadraudētu pasažieru drošību, kas, protams, lika aizkavēties lidojumam.

Sadursme ar kanalizācijas auto

Lidmašīnu saturs tiek izvests no lidmašīnas ar speciālu kravas automašīnu, kuras parasti pasažieri neredz. Taču Ņujorkā, Džona F. Kenedija lidostā šis specializētais transportlīdzeklis sadūrās ar stāvošu lidmašīnu, kurai bija jādodas uz Denveru. Protams, šis reiss aizkavējās, un pasažieriem bija jādodas ceļā ar citu lidmašīnu.

Līdzīgs gadījums noticis arī Skotijā, Glāzgovas lidostā, kad tualetes apkopes auto sadūrās ar “Loganair” lidmašīnu, un šajā incidentā lidojums aizkavējās par trim stundām.

Sasodītā komandanstunda

Dubaijā ārkārtēja karstuma dēļ bija jāizņem daļa kravas no lidmašīnas, kurai bija jādodas ceļā uz Londonu, Hītrovas lidostu. Šīs kavēšanās dēļ aizkavējās izlidošana, un tapa skaidrs, ka lidmašīna nevarēs nolaisties Hītrovā pirms komandantstundas, kas sākās plkst. 23.30 un ilgst līdz 6 rītā. Lidmašīnu mēģināja pārvirzīt uz Getvikas lidostu, taču nesaprotamu dēļ apkalpe ziņu nesaņēma, un lidmašīnas apkalpe nolaidās Hītrovā, bet pēc tam bija spiesta pacelties gaisā, lai nolaistos Getvikā. Taču tur kāda cita lidmašīna bija nobloķējusi skrejceļu. Rezultātā reiss aizkavējās par daudzām stundām – stunda tika zaudēta Hītrovā, bet trīs – Getvikā.

Kaķa meklējumos

Lidojums no Halifaksas uz Toronto aizkavējās, kad kāds pasažieris, kurš salonā pārvadāja savu kaķi. Kaķis bija novietots augšējā nodalījumā, bet kāds cits pasažieris kļūdaini atvēra durvis, mēģinot tur noglabāt savu bagāžu. Kaķis izbēga, un salona apkalpe sāka pazudušā mājdzīvnieka meklēšanu. Zvēriņu izdevās atrast, bet lidojumu tas aizkavēja diezgan iespaidīgi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 27.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars restorānā PLAZA Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.20562696sec.