Labākie pavadoņi un ēdiens – lidsabiedrībai Singapore Airlines

Interneta vietne SeatGuru tika veikusi aptauju, kuras rezultāti liecina, ka 40% aviopasažieru ļoti nozīmīgs komforta elements lidojuma laikā ir labs ēdiens. 19% respondentu uzskata, ka vislabāko ēdienu pasniedz lidsabiedrības Singapore Airlines klientiem. Tālākajās pozīcijās seko British Airways (9%), Continental (7%) un Air France (7%). Turpretī vissliktākās atsauksmes ir saņemtas par amerikāņu kompānijām - American, United un US Airways.

Interesanti, ka aptaujas dalībnieki atzinīgi ir novērtējuši, ka krēsli visērtākie ekonomiskajā klasē ir lidsabiedrībai JetBlue, bet biznesa klasē - Singapore Airlines. Tāpat vissliktāko krēslu ērtuma ziņā ir nosauktas jau iepriekš minētās trīs amerikāņu lidsabiedrības. American, United un US Airways lidsabiedrību pavadoņi tāpat ir nosaukti par visrupjākajiem, bet vislabākie vārdi tiek teikti par lidsabiedrību Singapore Airlines, British Airways un Southwest personālu. 42% aptaujāto atzina, ka labprāt samaksātu par 10% vairāk par to, ka tiktu palielināts kāju novietošanai paredzamais attālums starp lidmašīnā esošajiem krēsliem (vismaz par 14 cm), bet 83% pilnībā atbalstītu šādu lidsabiedrību rīcību.

Starp pakalpojumiem, ko pasažieri augstu vērtē lidojuma laikā tiek minēta – televīzija, filmas, elektrības rozetes un pieeja internetam (pēdējie divi ir pieejami tikai biznesa klases pasažieriem). Kopumā aptaujā piedalījās vairāk kā 1600 ceļotāju, kuri gadā ir veikuši ne mazāk kā 8 lidojumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20603514sec.