airBaltic sāk lidojumus no Viļņas

18.12.2009 Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic sāka tiešos lidojumus pirmajā no pieciem maršrutiem no Viļņas. Pirmais reiss no Viļņas uz Parīzi veikts 18.decembrī, uz Minheni ­– 19.decembrī, Berlīni – 21.decembrī. Tiešos lidojumus uz Amsterdamu un Romu airBaltic sāks attiecīgi 2010.gada 4. un 11.janvārī.

airBaltic komercdirektors Tero Taskila stāsta: "Viļņas lidosta ir kļuvusi pievilcīgāka aviokompānijām. Tuvāko nedēļu laikā airBaltic sāks tiešos lidojumus no Viļņas piecos maršrutos. airBaltic mērķis ir nodrošināt regulāru gaisa satiksmi no Viļņas uz lielākajām Eiropas pilsētām par pieejamām cenām. No 2010.gada janvāra mēs nodrošināsim lidojumus no Lietuvas galvaspilsētas jau uz 7 galamērķiem. Balstoties uz jauno maršrutu sekmēm, airBaltic izvērtēs papildus galamērķu atklāšanu."

Jaunie lidojumi (no Viļņas)

Lidojumu dienas

Sākuma datums

Cena (ieskaitot nodokļus, nodevas un maksu par pakalpojumiem)*

Parīze (Francija)

2,5,7

18.decembris

LVL 38, EUR 54

Minhene (Vācija)

2,3,6,7

19.decembris

LVL 38, EUR 54

Berlīne (Vācija)

1,4,6

21.decembris

LVL 35, EUR 49

Amsterdama (Nīderlande)

1,2,3,4,5,7

4.janvāris

LVL 38, EUR 54

Roma (Itālija)

1,4,6

11.janvāris

LVL 38, EUR 54

 

Tiešos lidojumus uz Parīzi Francijā airBaltic izpildīs trīs reizes nedēļā – otrdienās, piektdienās un svētdienās. Aviokompānija lidojumus veiks ar Boeing 737 lidmašīnu un tie ilgs 2 stundas un 45 minūtes. Vienvirziena biļetes cena būs no LVL 38 (EUR 54), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

Uz Vācijas galvaspilsētu Berlīni tiešos lidojumus airBaltic izpildīs trīs reizes nedēļā – pirmdienās, ceturtdienās un sestdienās. Lidojumus aviokompānija veiks ar Boeing 737 lidmašīnu, un tie ilgs 1 stundu un 35 minūtes. Vienvirziena biļetes cena būs no LVL 35 (EUR 49), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Savukārt uz Minheni Vācijā airBaltic veiks tiešos lidojumus četras reizes nedēļā – otrdienās, trešdienās, sestdienās un svētdienās. Lidojumus aviokompānija izpildīs ar Boeing 737 lidmašīnu, un to ilgums būs 2 stundas un 5 minūtes. Vienvirziena biļetes cena būs no LVL 38 (EUR 54), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

Tiešos lidojumus uz Nīderlandes galvaspilsētu Amsterdamu airBaltic veiks sešas reizes nedēļā – pirmdienās, otrdienās, trešdienās, ceturtdienās, piektdienās un svētdienās. Lidojumus aviokompānija izpildīs ar Boeing 737 lidmašīnu, un to ilgums būs 2 stundas un 30 minūtes. Vienvirziena biļetes cena būs no LVL 38 (EUR 54), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

Uz Itālijas galvaspilsētu Romu airBaltic nodrošinās tiešos lidojumus trīs reizes nedēļā – pirmdienās, ceturtdienās un sestdienās. Lidojumus aviokompānija veiks ar Boeing 737 lidmašīnu, un tie ilgs 2 stundas un 50 minūtes. Vienvirziena biļetes cena būs no LVL 38 (EUR 54), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā http://www.airbaltic.com/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Uzņēmumi


Krāslavas TIC
,


AL SVETS
,


Ignalinos rajono TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.75180411sec.