Lidsabiedrība Turkish Airlines kļūst par Barselonas futbola kluba sponsoriem

Turkish Airlines Inc. svinīgā ceremonijā Barselonā parakstīja sponsorēšanas līgumu uz trīs gadiem ar futbola klubu FC Barcelona.

Pēc pārvadāto pasažieru skaita ceturtā lielākā Eiropas aviokompānija Turkish Airlines Inc. valdes loceklis un ģenerāldirektors Dr. Temel Kotil un leģendārā futbola kluba FC Barcelona valdes loceklis Mr. Joan Laporta svinīgā ceremonijā parakstīja sponsorēšanas līgumu.

Ar šo sponsorēšanas darījumu Turkish Airlines, kas ir viena no visstraujāk augošajām aviopārvadātāju kompānijām pasaulē, ir sākusi ceļu, lai kļūtu par pasaules mēroga zīmolu.

Saskaņā ar šī sponsorēšanas līguma noteikumiem, visi Turkish Airlines reklāmas materiāli un logotipi tiks izstādīti uz ekrāniem Nou Camp stadionā Barselonā un visās pārējās komandas atrašanās vietās. Turkish Airlines uzņems komerciālo reklāmas filmu ar Barselonas futbola kluba dalībniekiem, kas tiks izrādīts arēnās un plašsaziņas līdzekļos. Tāpat sponsorēšanas ietvaros Turkish Airlines nodrošinās Barselonas kluba dalībniekiem transporta pakalpojumus uz visiem turnīriem un treniņu nometnēm.

Futbola klubs FC Barcelona ar iegūtiem 6 uzvaras kausiem vienā sezonā (2008-2009) ārpus Spānijas robežām ir iegājis futbola vēsturē. Kopā ar FC Barcelona oficiālā sponsora titulu Turkish Airlines iegūs arī titulu „Trešais oficiālais starptautiskais sponsors”.

Ceremonijā piedalījās Turkish Airlines valdes locekļi Orhan Birdal un Mehmet Buyukeksi, Turkish Airlines revīzijas komitejas locekļi Naci Agbal un Ismail Gercek, Barselonas futbola kluba spēlētāji un vairāk nekā 100 plašsaziņas līdzekļu pārstāvji no Spānijas, Turcijas un citām valstīm.

Vairāk informācijas par atlaižu programmu var atrast www.thy.com/smiles. Lai iegūtu informāciju par Turkish Airlines lidojumiem un cenām, apmeklējiet interneta vietni http://www.turkishairlines.com/ vai interesējieties Turkish Airlines Rīgas birojā Aspazijas bulvārī 22.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.04.2024 - 30.04.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.2892971sec.